Siirry sisältöön
Nimetön

olen [osa tekstistä poistettu] yli 4 kuukautta ja koulun psykologi on sanonut että voi olla että mun pitäis mennä semmoseen Nuorten Psykiatriseen Poliklinikkaan! en haluis mennä mutta silit samalla tuntuu että vois olla hyvä jos menisin, niin voisin olla iloinen taas.
mun kysymys on että vaikka asun Helsingissä niin voinko mennä Nuorten psykiatriseen poliklinikkaan vaikka Turussa vai onko pakko mennä siellä kaupungissa missä asuu?

MLL Ylläpito

Hei,

onpa hyvä, että olet jutellut koulusi psykologin kanssa.

Nuorisopsykiatrian poliklinikka on paikka, jossa pääsee juttelemaan esimerkiksi kerran viikossa oman työntekijän kanssa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niiden tarkoituksena on auttaa nuorta, eli sinua. Tietyin aikavälein pääsee tapaamaan myös lääkäriä.

Asiakkuus luodaan yleensä oman kunnan lähimmälle poliklinikalle, joten jos asut vakituisesti Helsingissä, sinut ohjattaisiin Helsingissä sijaitsevalle poliklinikalle. Mahdollista on yksityiselle poliklinikalle pääseminen, jos haluaa välttämättä kauemmas omasta kotikunnasta. Yksityiset poliklinikat ovat kuitenkin maksullisia.

Koulusi psykologi on varmasti miettinyt tarkkaan, mistä voisi olla sinulle apua. Voisitko käydä ainakin tutustumassa Nuorisopsykiatrian poliklinikalla ja katsoa, miltä sinusta saattaisi tuntua käydä siellä? Kannattaa ottaa apua vastaan, et häviä siinä mitään.

Tsemppiä sinulle!

Vastaa aiheeseen: apua!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top