Siirry sisältöön
Uusi elämä

Moi!
Mun ongelma on jännitys/hermot. Mulla on pienestä asti tullut huono, oksettava olo tilanteista jota jännitän, ja usein ne johtaa yökkäys reaktioon. Olen ysillä ja hiihtoloman jälkeen asiat alkoi hiljaa muuttua nykyään mulla on huono olo ja hermoilen kaikkea koko ajan. Jokainen tunti koulussa on koettelemus kun on huono olo vaikka ennnen pystyin olemaan koulussa normaalisti, en voi olla kaverin kanssa koska ajatuskin saa huonon olon vaikka ennen ei ollut mitään. Sama juttu kaikessa. En edes pysty menemään ostoksille koska huono olo iskee ja ahdistaa. En tiedä mitä tehdäö koska ei elämäni voi näin jatkua mutta silti se ei näytä menevän ohi vaan pahenevan. Haluaisin vain vanhan elämäni takaisin missä kaikki oli paljon helpompaa ja paremmin.

Eniten hermostuttaa ajatus että syksyllä joudun uuteen lukioon. Tämän huonon olon takia en tiedä miten tulen selviämään. En ole mennyt puhumaan tästä kenellekkään koska en lyota koulumme kuraattoriin, enkä tiedä mitä sanoisin, koska ei tätä pysty kukaan paranntamaan, koska vaikka tiedän että ongelma on vain omassa päässäni en pysty sitä hallitsemaan. En tiedä mitä tehdä koska ei elämä voi näin jatkua.

Nimetön

sun pitää mennä kertomaan jollekulle. soita tuonne puhelimeen, kerro terkkarille tai jollekin joka kuuntelee. jo se auttaa, kun voi puhua. tuon tunteen kanssa on niin vaikeaa. onnea sinulle.

Vastaa aiheeseen: Apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top