Siirry sisältöön
Shakki

Olen ollut kohta kolme vuotta masentunut ja itsetuhoinen.. En jaksa enää kauan tätä oloa.Olen ollut hoidossa 3kk,mutta se ei oikein auttanut.Syön masennuslääkkeitä,mutta nekään eivät auta.Asun lastenkodissa,enkä tiedä yhtään milloin opääsen kotiin.Minulla on niin tyhjä olo ja ikävä kotiin. APUA AUTTAKAA MINUA:((

[osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei.

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Sinun kannattaa jutella rehellisesti ja avoimesti tuntemuksistasi hoitohenkilökunnan ja läheistesi kanssa, jotta he voivat auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Paraneminen ei koskaan tapahdu hetkessä, mutta olo helpottuu kyllä pikku hiljaa, kun sen eteen on itsekin valmis tekemään töitä. Otathan vastaan kaiken sen avun, mikä sinulle tarjotaan ja yritä nauttia kaikista niistä asioista, joista pidät ja jotka ovat elämässäsi hyvin.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin.

Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top