Siirry sisältöön
eikinostaenäää.

elämä on huonosti. enne oli ainaki 2 kaverii pitämäs mun kaa haustaa. eipä oo enää. kaikki hylänny vaikken oo tehny niille mitää. koitin olla hyvä ystävä. kaikki aisat on muutenki huonosti. iltasin dataan tai itken ääneti ja sitten painelen vessaan masentuneena [osa tekstistä poistettu]. beckin masennus testistä sain 1kk sit 28 ja nyt 43. makatkaa ei onneks huomaa mun angstista käytöstä, onneks, onneks, onneks. en haluu täst mitää suurta juttuu mut haluisin ees yhen ja ainoon kaverin.
onko paljo pyydetty? etin vain onnea.

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Nimetön

Tuo on tosi ikävää, et kukaan ei taho olla enää sun kaveri! Mä suositteleisin, et kavereita voi etsiä joko koulust tai vaikka netistä. Kannattaa mennä vaan rohkeesti juttelemaan jonkun kaa, jos on joku kiva tyyppi, sillä itsekin oon huomannu ystävyyden vähitellen viriämään siitä. Jollekin saattais olla hyvä kertoo tosta sun tilanteestas, sillä se auttaa, jos kuuntelija on luotettava ja tahtoo oikeesti auttaa. Harmi kun täältä ei sen kummempia kavereita voi saada, löytyis ainakin sielunkumppaneita! Mä toivotan kaikkee hyvää sulle, ja yritä sinnitellä, vaik se tuntuukin mahdottomalta:).

Vastaa aiheeseen: Apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top