Siirry sisältöön
neuvoton

Olen 16 vuotias tyttö. Asun kotona vanhempieni ja veljeni kanssa. Mutta kotona oleminen ei ole niin ruusuista. Minua ahdistaa olla kotona ja välillä pelottaa. Äitini haukkuu ja huutaa minulle pienistäkin asioista. Vanhempani kiristävät minua monissa asioissa poikaystävälläni, eli jos en jotain tee niin en saa enään poikaystäväni kanssa seurustella. Teen kotitöitä ja käyttäydyn mallikkaasti, mutta tuntuu ettei se vanhemmilleni aina riitä. Joskus suutus päissään äitini on kovakouraisesti tarttunut minua käsivarresta kiinni ja huutanut… En vain enään nauti kotona olemisesta. Ja tosiaan, joskus jopa pelkään olla täällä. En tiedä mitä minun pitäsi tehdä? Odottaa 1.5 vuotta että täytän 18 vai yrittää vain lähteä kotoa?

Nimetön

Kerro jollekki. Koulukuraattorille tai jollekki. Poikaystävä voi auttaa… se ymmärtää.. ;) sun vanhemmat ei sais tehä sitä, mullekki on tehty noin.. ymmärrän. :) isä vaa tekkee noi. Kiristää mua tyypillä [osa tekstistä poistettu]

Et oo yksin, kerro jollekki, oikeesti sun ei kuulu kestää sitä saat apuu joltai.. ulkopuoline apu vois auttaa… koita kestää.. sori muuta e osaa sannoo.. mun kaverit on auttanu ja nii.. suosittelen [osa tekstistä poistettu] ku tuntuu pahalle jos et kerro.

Vastaa aiheeseen: apua…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top