Siirry sisältöön
sellannevaa

Erosin muutama päivä sitten tyttöystävästäni. Olen sen jälkeen kuullut paljon kaikkea mitä hän on tehnyt väärin minulle suhteen aikana ja se on pahentanut oloa. Tällä hetkellä tuntuu ettei jaksaisi jatkaa tätä elämää ja ei ole iloa ollenkaan:(

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Olipa hyvä, että laitoit viestiä! Kurja kuulla, että olet eronnut tyttöystävästäsi ja tämän lisäksi olet nyt jälkikäteen kuullut, miten väärin hän on tehnyt sinulle suhteen aikana. Erot ovat usein raskaita ja ymmärrän hyvin, että se on vielä pahentanut oloasi entisestään, kun olet kuullut, mitä entinen tyttöystäväsi on tehnyt.

Ymmärrän myös hyvin, että tässä tilanteessa voi tuntua siltä, että ei jaksaisi ollenkaan, eikä mikään asia tuota iloa. Sinulla onkin kaikki oikeus kokea ihan kaikenlaisia tunteita eroon liittyen. On normaalia, että eron jälkeen tunteet voivat olla raskaita ja synkkiä. Haluan kuitenkin muistuttaa, että vaikka nyt olo tuntuisikin toivottomalta, niin hyviä aikoja on vielä tulossa. Jossakin vaiheessa tulet huomaamaan, että raskaat tunteet ja ero ovat yhä harvemmin mielessä ja huomaat saavasi iloa taas niistä asioista, joista olet aikaisemmin nauttinut.

Yksin omien tunteiden kanssa ei kannata kuitenkaan jäädä. Miltä sinusta tuntuisi purkaa ajatuksiasi jollekin läheiselle ihmiselle? Voisiko esimerkiksi joku lähipiirisi aikuinen kuunnella ja lohduttaa sinua? Joskus se voi myös keventää mieltä, jos saa jaettua ajatuksensa jonkun kanssa.

Meillä Nuortennetissä on myös ilmainen Lasten ja nuorten puhelin (p. 116 111) sekä chat ja nettikirjepalvelu: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/ Palveluissamme pystyt anonyymisti juttelemaan ihan mistä aiheesta tahansa.

Muista, että olet tärkeä ja ansaitset tulla kohdelluksi hyvin. <3

Halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Apua eroon kun ei jaksa enää senjälkeen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top