Siirry sisältöön
toivoton-

elikkä mull on tullut noin kolmen vuoden aikana aikoja jolloin olen hyvin ahdistunnut ja tän ahdistuksen luo joku luulo tai ajatus, esim. se liittyy väliillä siihen että ystävät eivät halua olla mun kanssa tai ajatus siitä että mä oon mielisairas ja en ikinä pääse mielisairaudestani eroon, se on niin ahdistavaa oikeesti. nyt mä mietin että mulla oliis oikeesti joku mielisairaus näitten kolmen vuoden aikojen vuoksi, meen ettii netist tietoo ja nyt ku en oo ahdistunnut liittyen erityiseen syyhyn nii mietin ja huolehdin näitä mun kolmen vuoden aikoja, jolloin on ollut ahdistuneisuutta paljon, miten mä pääsisin tästä miettimisestä ja ahdistuneisuudesta eroon?pliis , ei sit mitään negatiivisii, ku mieli on muutenkih iha maassa.kiitti vastauksista

Tinja-verkka@ri-

Moikka!

tosi mukavaa kun rohkenit kirjoittamaan tänne. Tuntuu varmaan ikävältä kun sinulla tulee tuollaisia luuloja,ja eikä lähe pois.
tuntuuko sinusta että sinulla olisi joku luotettava henkilö kenelle puhua että saisit tuon harha mielisairauden pois? esim. naapuri,sukulainen jne…. Koulussakin voi mennä puhumaan esim. opettaja,kuraattori,psykologi, tms.
he varmaan osaisivat auttaa sinua tilanteessasi, rohkeasti jonkun kanssa juttelemaan niin asiat selviäisi.

Tinja-Verkk@ri

Vastaa aiheeseen: Apua!mikä mulla on?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top