Siirry sisältöön
öö

Ihan oikeesti ylläpito vastatkaa nuihin viestetihin muutakin kuin että ”Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset…” Jos minä olisin kirjoittanut tänne jostain vastaavanlaisesta ja saisin samanlaisen vastauksen, en takuuvarmasti enää kirjoittaisi tuntojani minnekään mistä saisin apua. Tuosta tulee vain sellainen olo, että kukaan ei oikeasti välitä ongelmastani.
Ja jos itse päätän kirjoittaa tänne omasta elämästäni, tiedän tottakai että se tulee tänne kaikkien nähtäville. Ei viestiä tarvitsisi sensuroida, jos kerran itse haluan sen julkaista. Ja jos viestiin ei tule muuta kuin ylläpidon viesti, ja muut eivät voi nähdä ongelmaa, on aika vaikea nuortenkaan auttaa.

Nimetön

Totta. NUORTENnetti. Jos haluaa aikuisilta apua, niin kirjoittaa sinne yksityiseen. Täällähän on tarkoitus auttaa toisia nuoria?!

salainen murhe

juu jos mulla ois väkivaltainen isäpuoli, syömis häiriö ja mua ois käytetty hyväks ni tottakai haluisin kertoo sen jonnekkin.. ;O

Jotkut aiheet vain on katsottu liian vakaviksi tänne. Ei sen takia, että ketään ei kiinnostaisi tai se loukkaisi kirjoittajaa, vaan muiden lukioiden takia. Jos aihe on kovin vakava on jotenkin turha laittaa sitä tänne, jos täällä käyvät nuoret eivät voi asiaa auttaa, vaan saattavat vain ahdistua siitä. Vakavat asiat tulisi hoitaa aikuisten kanssa, ihan kaikkien parhaaksi. Kirjoittajallekin olisi parempi hakea ihan kunnon ammattiapua tai puhua jollekin aikuiselle kuin kysyä muiden nuorten apua, jotka tuskin osaavat auttaa.

tyttönen

mun mielestä nuorten pitää voida purkaa tänne ajatuksiaan ihan vapaasti. mä ite olen käyny kuraattorilla vuoden ajan enkä ole kertaakaan maininnut oikeesti mun mieltä painavista asioista. Olisi siis hyvä jos olis joku minne vois kirjoittaa niin että ne myös julkaistaisiin kokonaisuudessaan kun kaikki eivät vain pysty hakemaan apua. Ainakaan minä en ole siihen vielä henkisesti valmis.

Vastaa aiheeseen: ärsyttää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top