Siirry sisältöön
huonosti menee

mull on ongelmii isäpuolen kanssa… OOnko yksin?

et ole <3

Minulla on ongelmia oikean isäni kanssa

nappityttö

Juuh! Väkivaltainen, narsistinen, äkkipikainen, arvaamaton, itsehillintäkyvytön isäpuoli mulla ja arvaa kestänkö? EN! et ole yksin.

Tyttö 96

Et ole ! Mun isäpuoli on yks kusipää! En saa edes puhuu mun mutsille koska se tulee väliin ja on huomionkipee -.- joskus se on väkivaltainen yms. me käydään perheterapiassa sen takia. ELI ET OLE AINOA .

sama täällä

et ole yksin. mullakin on ongelmia mun oikean isän kanssa. se on väkvaltainen, rasistinen, suosii poikia yms.

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”nappityttö”, ”Tyttö 96” ja ”sama täällä”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Joopeli

Etpä oo

et oo!!

En voi millään sietää mun isäpuolta myöskää, ja haluaisin asua mun biologisen isän luona. Ollaa oltu puhumattomia toisillemme jo yli vuoden, ja se hankaloittaa mun elämää jonkin verran. Vihaan mun isäpuolta yli kaiken, ja se ottaa tosi paljon päähän ku ees nään sen.. Ei se oo koskaan tehny mulle mitää pahaa, mut en vaa siedä sitä, joten vietän yleensä aikaa himassa vaan omas huonees.. eli et oo todellakaan ainoo!!

samassa tilanteesa olla minä

Sama juttu. Tosin biologisen isäni kanssa. Hän
On väkivaltainen, haukkuu, uhkailee, suosii muita ja minä olen hänelle kuin turha jätekasa. Eli et ole yksin koeta vain jaksaa tai puhu jollekkin LUOTETTAVALLE ihmiselle tai kirjoita päiväkirjaa (voi purkaa tunteita milloin haluaa ja miten useasti haluaa) on omalla kohdalla toiminut <33

et ole yksin.. taidan tahtomattani aiheuttaa äidilleni ja isäpuolelleni eron

Nimetön

jos sulla on ongelmia isäpuoles kanssa niin tuskin olet yksin, sillä jos olisit yksin ei olisi isäpuolta ja ongelmia

Vastaa aiheeseen: Ärsyttävä isäpuoli

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top