Siirry sisältöön
Yks tyttö vaa

Oon miettiny yhtä asiaa pitkään. Eli kms ku kaikki on vaa v***n vaikeeta ku kotona menee paskasti, en jaksais enää laitosta, en tiiä pääsenkö ees luokalta, kaverit on nyt mitä on, masennus pahenee taas vaikka lääkitys, mutsin kaa joka päiväinen riitely ”melkeik joka päiväinen” ja en vaa saa loppuja sanottua. Joten saattaa olla niin että nautin kesälomasta jonki aikaa ja sitten juon itteni umpikänniin ja sitten nii. :) Mut se on vaa harkinnassa joten ei vielä mitään hätiä (: eipä muuta.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei ja kiitos viestistäsi tänne keskustelupalstalle!

Kertomasi perusteella sinulla on monta isoa ja haastavaa asiaa elämässä, johon ansaitsisit saada apua ja tukea tällä hetkellä. Kerrot haasteista kotona, koulussa sekä ystävien kanssa ja lisäksi muitakin asioita painaa selvästi mieltäsi, joita et nyt tässä mainitse. Meistä jokainen ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi ja toivonkin, että myös sinulla olisi elämässäsi ihminen, jolle voisit jutella niistä vaikeista asioista ja hankalasta olosta, jota nyt koet.

Vaikka olosi tuntuu pahentuneen, niin yritä kuitenkin muistaa, ettet ole yksin. Synkissä hetkissä voi olla vaikea muistaa ja nähdä ympärillään niitä ihmisiä, jotka haluavat sinulle hyvää ja jotka tekevät kaikkensa, että voisit paremmin. Se, että nyt tuntuu pahalta ei ole sinun syysi etkä voi sille mitään. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä.

Tätä kirjoittaessani toivon, että kesäloma on alkanut sinulla rauhallisin tunnelmin ja ainakin osa siitä taakasta mitä olet aikaisemmin kokenut, on helpottanut. Nyt kesällä on lupa hengähtää ja nauttia niistä asioista, jotka tuovat sinulle hyvää mieltä. Muistathan, että olemme täällä Lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa sinua varten myös kesällä joka ikinen päivä! Meihin voit ottaa yhteyttä nimettömästi ja luottamuksellisesti! https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Aurinkoa ja valoa sinulle, muista että olet kaiken avun ja tuen arvoinen!

Lämpimin kesäterveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Asia vaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top