Siirry sisältöön
En tiiä :/

Moi, oon 15v tyttö.
Mua jostain syystä ahdistaa kaikki itsetyydytykseen, m*nkkoihin ja tyttöjen seksuaalisuuteen liittyvä asia, ja tää pilaa mun elämän, ajatus siitä että sellaiset asiat on olemassa. Tää saattaa tuntuu teistä ihan pikkujutulta, mut nää jutut oikeesti pilaa mun elämän. Mä vihaan sitä, että niistä puhutaan niin hyväksyvästi, ja tää aiheuttaa mulle pahaa oloa mun elämään.
Mun mielestä m*nkat on saastaiset, ja kaikki tytöt joilla on ne, pitäs tappaa. Mä vihaan muutenki tyttöjä ja mun mielestä tytöt pitäis hävittää maailmasta. Ja mä myös vihaan seksuaalisuutta muutenki. Mä vihaan sitä, että mullakin on mahdollisuus kokea seksuaalista nautintoa. Mä haluisin repiä veitsellä pois kaikki seksuaaliset alueet mun kehosta. Miten voisin päästä tästä ajattelutavasta pois? Mua ahistaa tää liikaa. Oon myös miettiny itsemurhaa tän takia.
Huom: ainoastaan päivystäjät/muut aikuiset saa vastata tähän viestiin! Kukaan muu ei. Älkää siis julkaisko muiden viestejä.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Onpa hyvä, että kirjoitat tästä aiheesta. Kuulostaa siltä, että se aiheuttaa sinulle paljon harmia. Ymmärrän, että tilannetta voi hankaloittaa se, että yhteiskunnassamme seksuaalisuus on tosi vahvasti läsnä ja sen oletetaan olevan jokaisen elämään isosti vaikuttava ja tärkeä asia.

Näin ei tietenkään ole, vaan esimerkiksi aseksuaalit eivät ole juurikaan kiinnostuneita seksuaalisuudesta. Lisäksi on iso joukko ihmisiä, joille on tapahtunut jotain traumaattista ja sen vuoksi he kokevat koko seksuaalisuuden epämiellyttävänä tai likaisena. Se on tietenkin aivan ymmärrettävää, joskin he tarvitsisivat tietenkin ammattilaisen apua traumansa käsittelyssä. Samalla on kuitenkin tosiasia, että monet muut nauttivat seksuaalisuudestaan ja se on heille elämää rikastuttava, tärkeä osa identiteettiä.

Olen tosi pahoillani, että kuukautiset ja seksuaalisuus ahdistavat sinua jopa niin, että mietit itsemurhaa. Olisi siis tosi hyvä, että saisit apua näiden ajatusten kanssa. Suosittelisinkin, että ottaisit yhteyttä Sexpon tai Väestöliiton ilmaiseen seksuaalineuvontaan. Siellä saat jutella anonyymisti seksuaalisuuteen perehtyneen ammattilaisen kanssa ja voit ottaa yhteyttä mistä päin Suomea tahansa. Löydät molemmat palvelut googlaamalla, sivuilla on myös tulevan kesän aukioloajat.

Ei ole oikein, että kärsit noista asioista noin kovasti ja yksin näiden asioiden pyörittäminen voi olla vaikeaa ja raskasta. On kuitenkin olemassa ammattilaisia, joille nämä asiat ovat tuttuja, joten toivon lämpimästi, että käännyt heidän puoleensa. Olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet!

Jos haluat, voimme jutella tästä lisää myös meillä Lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissä, joissa yhteydenottoihin vastaa tavalliset, koulutetut vapaaehtoiset. Vastaamme vuoden jokaisena päivänä numerossa 116 111 eikä soittaminen maksa sinulle mitään. Kaikki yhteydenotot on anonyymejä ja voit ottaa yhteyttä niin monta kertaa kuin haluat.

(Emme toiveesi mukaisesti julkaise tähän viestiin tulevia toisten nuorten kommentteja.)

Terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

En tiiä :/

Kiitos hyvästä vastauksesta. Nuortennetti on kyllä hyvä paikka saada apua.

Vastaa aiheeseen: Auttakaa! Nää ajatukset pilaa mun elämän.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top