Siirry sisältöön
Tyttö

Eli lyhyesti chatin päivystäjät ovat useasti kysyneet outoja kysymyksiä tai vaihtaneet täysin puheenaihetta. En aio enää käyttää chatti palvelua.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Lämmin kiitos palautteestasi. Ohjeena on, että päivystäjät keskustelevat aina nuoren valitsemasta aiheesta eli noin vain ei aihetta ole tarkoitus vaihtaa, ellei siitä yhdessä sovita niin, että se käy myös yhteyttä ottaneelle nuorelle. Kuulostaa siltä, että kohdallesi osuneet päivystäjät eivät myöskään ole osanneet avata sinulle sitä, miksi ovat kysyneet esittämiään kysymyksiä. Olen tästä pahoillani.

Tosi hyvä, että annoit palautetta, viemme sen eteenpäin. Jatkossa rohkaisen sinua antamaan palautetta heti myös kyseiselle päivystäjälle tai sitten kertomaan palautteesi chat-ohjelmassa keskustelun päätyttyä. Näin ajatuksesi ja kokemuksesi päätyvät varmimmin juuri kyseiselle päivystäjälle ja hän voi korjata toimintaansa heti.

Ymmärrän, että kokemuksesi chatistä ovat olleet kehnoja ja olen tästä vilpittömän pahoillani. Meillä on kuitenkin paljon vapaaehtoisia, joten toivon että jos vielä uskaltaudut tulemaan chattiimme, kohdallesi osuu päivystäjä, jonka kanssa keskustelu sujuu paremmin.

Kiitos vielä arvokkaasta palautteestasi ja hyvää kevään jatkoa!

Terveisin
Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Chatin päivystäjät on outoja

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top