Siirry sisältöön
Tytsy010😍😍

Moi!
Pelottaa ihan sikana ku joku random jätkä addas mut snäpis ja laitoin semmosen perus peili kuvan jonka laitoin kaikille eikä siin ollu mitään seksuaalista mutta hän tallensi sen ja sanoi että näytäppä paljaana sen jälkeen hän laittoi videon siitä kun hän runkkasi ja sanoi että nyt on pakko näyttää. En näyttänyt, tein siitä snäppii ilmoituksen ja estin sen mutta nyt en vaa haluu et tää lähtis levii. Se kuva jota se piti muka seksuaalisena mulla oli päällä collarit ja huppari ja en tiiä et mitä pitäis tehä ja pelottaa ihan pirusti . Että voisko joku auttaa nopeasti, tiedän että tuo oli seksuaalista häirintää mut en haluu kertoo kellekkää, en haluu et tyyppi aikoo vetää jtn revenge porn juttuu. Sama tyyppi sanoi että näytä p*rse/t1ss1t/p1||u ja kyseli että voinko laittaa runkkaus videon tapahtuman jälkeen ennen kuin ehdin estää jne. Tyypin nimi snäpis on [nimimerkki poistettu] nii varokaa ja jos toi auttaisi ees vähä et jos tolle voi tehä jotain . Apua olen ihan paniikissa en voi käsittää että joku laittaa mulle dickpickkejä vaik oon nii tarkka suomessa. Helpp

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Hyvä, että laitoit tänne viestiä! Tosi ikävä kuulla, mitä olet joutunut kokemaan!

Ihan ensimmäisenä haluan sanoa, että sinä et ole tehnyt mitään väärää tässä tilanteessa. Olet toiminut esimerkillisesti juuri niin kuin tällaisessa tilanteessa pitääkin toimia: teit hänestä ilmoituksen ja estit hänet. Hyvä sinä! Myöskään sinun lähettämäsi kuva ei ole ollut mitenkään vääränlainen. Ainoa, joka on toiminut tässä väärin, on tuo henkilö, joka lähetti sinulle seksuaalissävytteisen videon sekä kommentteja ilman lupaasi. Seksuaalissävytteisten videoiden tai kuvien lähettäminen toiselle ilman lupaa on laitonta. Videon lähettäjä on siis syyllistynyt rikokseen. Ei ole myöskään ok, jos hän lähtisi levittämään kuvaasi.

Keskustelupastan säännöt kieltävät sosiaalisen median nimimerkkien jakamisen, joten jouduin poistamaan viestistäsi kyseisen henkilön nimimerkin. Ymmärrän kuitenkin hyvin, että olisit halunnut varoittaa myös muita. Sinä kuitenkin teit hänestä ilmiannon, joten sinä olet itseasiassa auttanut asiassa jo hienosti ja riittävästi.

Sanoit, ettet haluaisi kertoa asiasta kenellekään, mutta kannustaisin sinua kuitenkin kertomaan asiasta jollekin luotettavalle ja turvalliselle aikuiselle. Sinulla ei ole asiassa mitään hävettävää, vaan sinulla on oikeus saada muilta ihmisiltä tukea vaikean asian käsittelyyn. Se voi joskus myös edes vähän helpottaa omaa oloa, jos ei tarvitse käsitellä vaikeaa asiaa yksin.

Voit tehdä asiasta vielä halutessasi rikosilmoituksen ja kannustaisinkin näin tekemään, jotta tekijä saataisiin vastuuseen. Rikosilmoituksen voi tehdä menemällä suoraan poliisiasemalle tai sen voi tehdä myös verkossa tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla. Lisätietoa saa poliisin neuvontapalvelusta: 0295 419 800 (arkisin klo 8-16:15). Jos uskallat kertoa tapahtuneesta jollekin läheiselle aikuiselle, niin voit pyytää tätä aikuista olemaan apunasi, jos teet rikosilmoituksen.

Jos haluat jutella tapahtuneesta anonyymisti luotettavan aikuisen kanssa, niin voit aina soittaa myös meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), tulla chattiin juttelemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

V[nimimerkki muutettu]16

Moikka! Mä täällä taas. Mua rupee joskus pelottaa se ett mä oon [osa tekstistä poistettu] jossain vaiheessa. Varsinkin tässä iässä. Ja en oo oikeestaan ollu halukas puhumaan tästä kenellekään muutenkaan. Täällä mä onneks pystyn kyllä puhumaan näistä mua koskevia asioita. Jne. Ja päivystäjä joka luet tän, niin voitko sit laittaa tän mun tekstin takas missä se nyt on?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei V[nimimerkki muutettu]16

Onpa hienoa lukea, että koet täällä Nuortennetissä kirjoittelun auttavan sinua purkamaan pahaa oloasi! Toivon, että jossain vaiheessa rohkaistut kertomaan pahasta olostasi ja itsetuhoisista ajatuksistasi myös jollekin lähipiirisi aikuiselle, että saisit itsellesi apua. Sinä ansaitset apua.

Myös me Lasten ja nuorten puhelimessa (p. 116 111) ja chatissa olemme tukenasi ja meille voit soittaa mistä tahansa asiasta nimettömästi ja luottamuksella. Jos pahasta olosta kertominen tuntuu hankalalta, voimme vaikka yhdessä miettiä miten saisit siitä kerrottua.

Pysythän turvassa!

Lämpimin halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Dickpickit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top