Siirry sisältöön
Heikko sydän heikko mieli

Hei!

Olen 8-luokalla ja minulla on ongelmia ystäväni kanssa.Hän on paras ystäväni mutta suuttuu minulle koko ajan kaikesta,vaikka en tekisikään mitään.
Hän väittää sitten että asenteeni on p***a ja syyttää minua ja syrjii ja kiusaa.
Pyydän aina anteeksi mutta se ei aina riitä.Joskus laitan itseni kärsimään jotta hän saa hyvän mielen,[osa tekstistä poistettu] annan muiden lyödä minua ja käydä käsiksi.Hänkin käy joskus terävillä kynsillään kutittamaan jotta voi kostaa,mutta kun sanoin hänelle: se ei ole kivaa lopeta.

Hän sanoo vain: Musta se on kivaa
sitten hän jatkaa.

Toinen ongelma on että poikaystäväni on täyttämässä 18 vuotta.Äiti ei tiedä siitä enkä uskalla kertoa,ettei hän anna meidän enää olla yhdessä.Rakastamme toisiamme todella paljon.

Minulla on myös ollut sydänhäiriöitä ja minulla on ADHD ja muut kaverit jättävät minut jos myös paraskaverinikin.Auttakaa minua!En enää jaksa ..kuolen pian :c

MLL Ylläpito

Hei,

ystäväsi toiminta ei kyllä vaikuta yhtään kivalta eikä ”hyvän ystävän käytökseltä”. Kuulostaa siltä, että sinä joudut aina ristiriitojen välttämiseksi alistumaan hänen tahtoonsa ja oikkuihinsa. Voisiko olla, että hän purkaa omaa pahaa mieltään tai epävarmuuttaan tuolla käytöksellä? Kyse voi olla mistä tahansa, mutta väärin se on sinua kohtaan.

Sinulla on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen eikä kukaan saa satuttaa sinua siksi, että se tuntuu hänestä kivalta. Toivoisin, ettet myöskään satuttaisi itseäsi, koska et ansaitse sellaista. Voisitko ajatella sanovasi tästä asiasta napakasti ystävällesi, vaikka hän väittäisi vastaan tai suuttuisi sinulle? Sinulla on oikeus vetää rajat, mitä tulee omaan kehoosi ja hyvinvointiisi.

Tuosta seurusteluasiasta.. Jos olette poikaystäväsi kanssa kovin rakastuneita ja haluatte viettää paljon aikaa keskenään, niin voi olla todennäköistä, että äidillesi selviää jotain kautta suhteenne. Voisiko siis olla parempi, että tieto tulisi sinulta?

Tosi kurjaa, että olet kärsinyt sydänhäiriöistä. En tiedä, millaisia häiriöitä ne ovat, mutta niistä kannattaa puhua vanhemmille ja/tai terkkarille, ellet ole niin jo tehnytkin.

Tsemppiä sinulle!!

Vastaa aiheeseen: Ei jaksa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top