Siirry sisältöön
Tyttö, joka ei saa apua.

Nuorisopolit on täynnä. Mä en oo saanu apua, mut siirrettiin sinne 6 kk sitten. Tän koko sivun kirjepalvelut on täynnä. Tän MLL nuortenpuhelimeen ei vastata. Surkea juttu. [osa tekstistä poistettu]

Ja mun itsehillinässä on vaikeuksia.Mä en edes hengitä välillä ja mua huimaa kokoajan. Ainakun suutun haluan tehdä jotain itselleni tai toisille nuorille.Ja kuinka vakavia nää ongelmat on?

On ollut suunnitelmissa vahingoittaa jotakuta. Jos joku nyt neuvois mistä saan apua?

MLL Ylläpito

Hei,

olen pahoillani, että tosiaankin kirjepalvelumme on hyvin ruuhkainen näin kesällä. Teemme parhaamme, mutta tiedän, että tarvetta on enemmän, kuin pystymme tällä hetkellä tarjoamaan. Kannustan sinua soittamaan vielä uudelleen Lasten ja nuorten puhelimeen! Olemme nyt kesällä joka päivä auki klo 17-20. Jos vain jaksat sinnikkäästi yrittää, niin uskoisin, että pääsisit läpi ja juttelemaan aikuisen kanssa. Jaksaisitko vielä yrittää?

Ymmärsinkö oikein, että olet saanut lähetteen nuorisopolille, mutta et ole vielä päässyt aloittamaan siellä? Minusta on hienoa, että olet kuitenkin uskaltautunut hakemaan apua!! Siksi toivoisin, ettet vielä luovuttaisi. Apua kyllä tulee, jaksa luottaa siihen. Ja myös siihen, että tulee vielä valoisampia aikoja, jolloin olet kiitollinen itsellesi siitä, että jaksoit sinnitellä, vaikka tiukkaa teki. Sinun elämäsi on kaiken taistelun arvoinen!

Onko sinulla ketään aikuista lähipiirissä, kenen puoleen voisit kääntyä nyt kesällä? Ketään, kenelle jutella ja purkaa huonoa oloasi? Sinun ei tulisi olla yksin noiden ajatusten kanssa, joten kannustan puhumaan myös jollekin läheiselle aikuiselle.

Jos koet, että tosiaankin on vaarana, että satutat itseäsi tai jotain toista, ellet saa nyt hetimiten apua, voit aina ottaa yhteyttä omaan terveyskeskukseesi ja varata sieltä ajan lääkärille. Tai pyytää vanhempaasi/toista aikuista varaamaan sinulle ajan.

Paljon, paljon voimia sinulle!

Vastaa aiheeseen: Ei kestä enään…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top