Siirry sisältöön
Avuton

En tiedä mistä lähtisin kertomaan. Ajatukseni ovat sekalaiset. Eräs todella tärkeä ystävä on yrittänyt auttaa ja tukea mua jo monta viikkoa putkeen, kun hän sai kuulla henkisestä pahasta olostani. Aina jos soitellaan toisillemme, puhelut kestävät sen puoltoist tuntia, ja sekin on ainoastaan että minä itse kuuntelen mitä frendillä on sanottavana mulle. Mä tiedän, että hän yrittää auttaa, ja siitä on ollut apuakin. Mutta sisimmässäni kuitenkaan en tiedä mitä tekisin. Olen tällä hetkellä 9-luokalla, ja…

[Osa viestistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”avuton”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Tähän viestiketjuun ei julkaista enää uusia viestejä.

Vastaa aiheeseen: Ei tietoa mitä tehdä enää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top