Siirry sisältöön
Kaunotar15

Yritin kirjautua Nettikirjepalveluun. Sain tunnukset luotua, mutta nyt en keksi, kuinka kirjoittaa viesti sinne. Kun kirjoitan tunnukseni niille tarkoitettuun kenttään ja painan ”kirjaudu sisään”, ne katoavat ja mitään ei tapahdu. Mitä tein väärin?

MLL Ylläpito

Heippa!

Hyvä, kun tulit kysymään neuvoa! Yrititkö kirjautua tunnuksilla, joilla olet jo aiemmin kirjoittanut kirjeen ja saanut vastauksen? Jos näin, niin sinun tulee luoda uusi tunnus ja salasana, jolloin pääset kirjoittamaan uuden kirjeen.

Eli kohdasta ”Luo oma kirjelaatikko”.

Toivottavasti pääset kirjoittamaan!

Nimetön

Tein uudet tunnukset, ja ei toimi vieläkään. Käytän palvelua ensimmäistä kertaa, eli voi ihan hyvin olla niinkin etten vain tajua jotain yksinkertaista juttua. Painan ”Luo oma kirjelaatikko”, kirjoitan käyttäjänimen ja salasanan, painan ”kirjoita kirje”- napista, ja silloin kone heittää takaisin Nuorten netin etusivulle. Jätänkö suosiolla sikseen koko kirjoittamisen ja osallistun esimerkiksi Chattiin?

Nl1lwk

Mulla on sama juttu jos meen läppärillä tai tabletilla, mutta puhelimella toimii ihan normaalisti. Millä laitteella olet?

Pinjuskaa

Mulla ei toimi se sillein et kun meen kattoon onko mun kirjeeseen vastattu niin se jättää siihen kirjaudu kohtaan. Auttakaa

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei ”Pinjuskaa”,

Pahoittelut näin alkuun, että olet joutunut odottamaan vastausta!!

Kerroit, että yrittäessäsi kirjautua kirjelaatikkoon niin se jättää sinut siihen kirjaudu kohtaan – tuleeko siinä kohtaa ruutuun jokin ilmoitus? Meitä auttaisi tämä tieto ongelman määrittämisessä. :)

Terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen työntekijä

CAPTCHA

Minulla on melkein sama asia. Kun menen pois kirjelaatikosta niin sen jälkeen en näe kirjettäni. Voisiko joku kertoa miten sen näkee toisen kerran.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei CAPTCHA!

Hyvä, että kysyt apua. Kun menet kirjepalvelun sivulle:
https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/

Niin siellä on tällainen tällainen kohta:
Oletko jo luonut käyttäjätunnuksen? Kirjaudu täältä sisään:

Kun kirjoitat siihen käyttäjätunnuksen ja salasanasi, niin pääset lukemaan vastauksesi uudestaan ja kirjoittamaan meille halutessasi uuden kirjeen vanhan jatkoksi. Uusi päivystäjä pystyy lukemaan aiemman kirjeesi ja siihen saamasi vastauksen.

Toivottavasti pääset nyt lukemaan kirjeesi!

Lämpimin terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Ei toimi???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top