Siirry sisältöön
Only me😞

Elämä on tällä hetkellä tosi rankkaa, en edes tiedä, miten jaksan elää. Stressaan kaikesta, mutta olen vain hiton laiska ja saamaton. En saa mitään aikaiseksi, vaikka olisi paljon tekemistä. Yritän nyt ensin korjata asennettani, joten voisiko joku vastata? Mistä saisin motivaatiota arjen tekemiseen yms.? En jaksa…

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei Only me😞

Kiitos rohkeudestasi kirjoittaa tänne ajatuksistasi ja huolestasi. Kerrot olevasi huolissasi ja stressaantunut muttet löydä voimia selviytyä arjen askareista. Onkin todella hienoa sinulta lähteä pyytämään apua itsellesi, jonka ehdottomasti ansaitset.

Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita ja hetkiä, kun kaikki tuntuu raskaalta ja vaikealta. Meillä kaikilla on niitä hetkiä toisinaan, ja yleensä juttelu läheisten kanssa omasta olosta sekä mieluisten asioiden tekeminen voi helpottaa oloa. Joskus taas voi tulla vastaan olo, josta ei pääsekään eroon yksin eikä mikään asia tai tekeminen saa oloa kevyemmäksi ja helpommaksi. Niissä hetkissä ei ole kysymys saamattomuudesta tai laiskuudesta vaan siitä, että on paha olla eikä pahan olon takia pysty hoitamaan arjen asioita.

Oletko kertonut raskaasta olostasi läheisillesi? Olisi todella tärkeää, ettet jäisi olosi kanssa yksin vaan juttelisit asiasta jollekin turvalliselle aikuiselle joko kotona tai koulussa ja saisit tätä kautta itsellesi apua. Voisitte silloin yhdessä miettiä, mikä asia mieltäsi painaa ja stressaa ja mikä sitä oloa voisi helpottaa. Olet kaiken avun ja tuen arvoinen!

Olemme myös tarvittaessa tukenasi Lasten ja nuorten puhelimessa (p. 116 111) sekä chatissa. Olemme auki joka päivä ja meillä voit jutella mistä tahansa asiasta nimettömästi ja luottamuksella!

Voimia ja valoa syksyysi, ethän jää yksin!

Lämpimin halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Elämä on pohjamudissa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top