Siirry sisältöön
18v jätkä

Oon kärsiny vaikeasta masennuksesta jo vuosia. Mua on kiusattu nuorempana, ja oon aina ollu vähän huono saamaan ystäviä.. oon myös transnuori, kärsin valtavasta dysforiasta lähes päivittäin. Käyn amiksen ekaa vuotta ja oon varma et ihmiset on jo huomannu ettei mussa oo kaikki kunnossa. Kukaan ei halua puhua mulle, oon ainoa joka on aina yksin, vaikka koitan olla mukava kaikille. Ja tiedän, on ihmisiä jotka kärsii samoista ongelmista, silti tuntuu että kärsin täysin yksin. Perheelle en puhu ollenkaan tunteista, kavereillekin se on hankalaa. [osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Elämä on tuskaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top