Siirry sisältöön
Joku ihmepoika

Mä oon nyt tajunnut, että elämä on hyvin tylsää nykyään.
Kukaan mun kavereista ei oikeestaan halua olla kanssani (ei meillä mitään ongelmia toistensa kanssa ole mutta niillä tai mulla ei vaan tunnu hengailu ja ei muuteskaan jaksais olla vaan samojen ihmisten kanssa.)
Joka päivä on melkein sama, herää, mene kouluun, mene kotiin, syö, tee läksyt, syö, syö ja sitten nukkumaan. Kyl mä joskus meen keskustaan kattelemaan jos jotain löytyis mutta sehän on aina sama paikka, samassa kohdassa maailmaa.
Haluisin löytää jotain mysteeristä, hylättyä, jokin uusi kauppa, salainen hengailu paikka, jotain kiinnostavaa, mutta yleensä ei ole motia, tai jos on, en löydä mitään.
Haluisin uusia kavereita, ei jaksa katsoa samoja naamoja loppuelämäni, mutta melkein kaikki koulussa ei tykkää musta, tai mä en tykkää heistä. Ja muutenkaan mä en oikein tiedä mistä löytää muita. Ehkä nuortentilat ja talot mutta en oo varma jos oikein haluis niissä käydä.
Jotkut harrastukset ovat kivoja, mutta ei tunnu siltä että haluaisin tehdä niitä vapaalla-ajalla.
Pähkinänkuoressa: Haluaisin muuttaa päivärutiinia tai elämääni, tekemällä tai löytämällä jotain tekemistä mutta en tiedä miten.

Vastaa aiheeseen: Elämä on tylsää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top