Siirry sisältöön
yksin pimeässä

Mä olen epätoivoinen! Mun elämäni tuntuu vaan merkityksettömältä ’tyhjältä ajalt’ jolla ei ole mitään merkitystä muiden elämään. Sanottasko vaikka näin, et mun tänhetkinen tila tuntuu olevan kun kylmä, pimee, pieni huone, jossa ei oo yhtään valoo eikä ulospääsyä. Eikä minkään näköstä apua lähelläkään.. [osa tekstistä poistettu]

Mä käyn säännöllisesti psykologilla, ja juttelen erittäin avoimesti ihan kaikesta. Kerron hänelle ihan jokaisen asian joka minua vaivaa. Alkuun se tuntui helpottavan mutta nyt kaikki on taas lähteny meneen jyrkkään alamäkeen. Mä olen jutellur mun äitini kanssa mutta sekään ei auta.

Musta tuntuu et mun ympärillä on sellanen paksu sumu joka eristää mut muista. Se vaimentaa mun äänet ja mut kokonaan. Se eristää mut niin sanotusti. Ja se painaa paljon, se on raskas kantaa eikä jätä mua koskaan. Nykyään mä vaan itken melkein koko ajan. Tai itkisin jos voisin, mut kyyneleet ei vaan tuu. Vois vaik sanoo et itken sisäisesti koko ajan.

Multa on keinot loppu. Oon ihan puhki enkä tiiä mitä tehdä, muutakun luovuttaa!
Auttakaa jooko! Mä en enää jaksa!

MLL Ylläpito

Hei,

viestistäsi herää huoli sinusta. Vaikuttaa siltä, että tämän hetkinen apu, jota onneksi saat, ei ole riittävää. On todella hienoa, että kerrot psykologille rehellisesti ja avoimesti kaikesta – teille on selvästi muodostunut hyvä luottamussuhde. Oletko kertonut hänelle myös sen, että juttelu ja hänen tapaaminen ei tunnu parantavan oloa kaikesta huolimatta?

Onko sinun mahdollista tavata lääkäriä? Lääkäri voisi arvioida tarvitsetko ehkä tiiviimpää apua. Voisitko jutella asiasta äitisi, psykologisi tai vaikka koulun terveydenhoitajan kanssa.

Olet rohkea nuori! Älä luovuta, vaan tukeudu läheisiin ihmisiin ja niihin, ketkä voivat sinua auttaa. Kuten olet jo tehnytkin. Jaksa uskoa siihen, että pimeään huoneeseen alkaa pilkottaa vielä valoa ja ennen pitkää se täyttyy valolla sen verran, että pääset sieltä pois. Elämäsi on kaikista merkityksellisintä ja sillä on kaikki merkitys läheisillesikin.

Paljon voimia!!

:(

Mulla noi samat jutut, mutta ei psykologia ja kaiken lisäksi olen vainoharhainen ja joskus kuulen ääniä.

apua

Vastaa aiheeseen: elämä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top