Siirry sisältöön
mäwaa

Sain viestin parhaalta kaveriltani. Hän pisti välit poikki. Se johtui siitä että oltiin puhuttu pahaa selän takana kolmen muun kaverini kanssa ja yksi meni kertomaan eteenpäin. Ja tämä ystäväni suuttui vaan minulle, vaikken edes ollut pahin meistä kolmesta! Ja hänkin on jauhanut minusta pahaa selän takana todella useasti ja pahasti. Olen antanut anteeksi. Sitten yllätin itseni. [osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Elämäni meni pilalle 27.5.2012 kello 22.15.40

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top