Siirry sisältöön
surullinen

Mitä teen, kun en oikeasti jaksa elää? tät samaa on jatkunut ala-asteelt lähtien, olen nyt kasil. Mut minuu ärsyttää, en tuu toimee aikustenkaa ollenkaa, mua koulukiusataa, ahdistun jos paikalla on ihmisiä, en tykkää niistä, haluan olla yksin, mut haluaisin kans apuu tähä[osa tekstistä poistettu] en muista yhtään kuinka kauan, mut voin sanoo et oon ilonen päältäpäin, mut oikeest mua itkettää kokoajan, koulun vessaankin oon lukittautunut [osa tekstistä poistettu]. Luotettavia aikuisia ei ole. Haluaisin vain että joku kuuntelee, mutta tää nuortenpuhelin on AINA varattu. Pitäsköhä mun vaa hyvästellä kaikki, kun kukaan ei oikeesti kuuntele? opettajillekkaan ei voi puhua, koska ne ei tykkää must ollenkaa. Luokanvalvojaa ei vois vähempää kiinnostaa, vaikka menin sille itkien kertomaa että haluun pois, enkä haluu olla tääl enää, miks kukaan ei kuuntele?

MLL Ylläpito

Hei ”surullinen”,

on todella ikävä kuulla, että koet aikuisten vain vähättelevän tai ohittavan sinun pahan olosi? On vaikea ymmärtää, miksi luokanvalvojasi ei (ilmeisesti) millään lailla toiminut tai jutellut kanssasi enempää, vaikka itkit hänelle oloasi. Oletko kertonut hänelle kiusaamisesta?

Sanot, ettei ketään luotettavaa aikuista ole. Millaiset välit sinulla on vanhempiisi? Onko heillä mitään tietoa kaikesta siitä, mitä kirjoitit? Minusta on hyvä ja tärkeää, että sinä kuitenkin haluat saada apua! Siksi olenkin varma, että jostain sitä löytyisi.

Ihmisiin liittyvä ahdistuksesi ehkä rajoittaa vapaa-ajan viettoasi (??), mutta tuli mieleen, että käytkö tai oletko koskaan käynyt missään nuorisotalolla tai vastaavassa paikassa, jossa olisi aikuisia työntekijöitä? He ovat yleensä kiinnostuneita nuorista ja kyllä kuuntelevat. Onko lähelläsi ketään aikuista, jota voisit lähestyä vaikka kirjeellä? Olisi tosi tärkeää, että jonkun aikuisen huomio heräisi nyt toden teolla.

Olen tosi pahoillani siitä, ettet ole päässyt Lasten ja nuorten puhelimeen läpi. Valitettavasti sinne tulee niin paljon puheluja ja aina vastaajia ei ole niin montaa. Silloin linja ruuhkautuu ja saattaa joutua soittamaan pidemmän aikaa ennen kuin pääsee juttelemaan. Olisi kuitenkin hyvä, jos vielä jaksaisit yrittää soittaa. Siellä nimittäin ollaan kiinnostuneita. Voit myös kirjoittaa pitemmin kirjepalveluun.

Älä luovuta!! Jaksa vielä sinnikkäästi yrittää saada sitä apua, jota ansaitset!

Vastaa aiheeseen: En halua elää.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top