Siirry sisältöön
died

elämäni on nyt todella vaikeaa… olen ysillä ja minun pitäisi panostaa kouluun.. mulla on kuitenkin paljon muuta. olen showtanssin kilparyhmissä ja muissa tanssijutuissa mukana ja vapaa aikani menee kavereiden näkemiseen ja treenaamiseen.
Nyt mulla on alkanu tulla ihme kohtauksia. must tulee ihan hullu. oon monta kertaa heittäny ruuat seinää ja huutanu ja kirkunu. en tiiä silloin en vain hallitse itseäni.
Tänään kävimme juuri lääkärissä kun porukat pakotti tehä jonku mielenterveys jutun.. ja sielt todettiin et tätä asiaa kannattaa tutkii lisääkin.. oon iha rikki! kuinka kauheet on kaiken tän tressin keskel kuulla et on ehkä mieleltään sairas?
Kavereilla ja perheellä on iso huoli musta. ymmärrän kyllä koska elämäni ei oikein kukoista nytten. Välillä musta tuntuu että kaikilla olisi helpompaa jos en olisi eenää täällä!! tää tuntuu ihan kauheelt kirjottaa ja varmasti lukeakkin, mutta olen ihan rikki sisältä!
Mulla on tunne etei kukaa voisi ikinä välittää musta enemmän ku kaverina. Mä en haluis nyt mitää muut ku jonku sellase jätkän (oon tyttö) joka vois vaa ain ottaa mut kainaloo ja suudella mua ja kehuu miten se tykkää must yms. Mun itsetuntokin on ihan nollassa.
Pelkään itsekkin et teen itselleni jotain. Välillä en vain pysty hillitsemään itseäni…

Tytsi

On hienoa että ongelmaasi on alettu selvittää! Et sinä mikään hullu ole, mielenterveysongelmat ovat nuorilla nykyisin jo melko yleisiä. Oletko vielä käynyt missään terapiassa? Jos olet, sinun kannattaisi kertoa siellä itsetuhoisista ajatuksistasi. Tiedän kokemuksesta, sillä itselläni on ollut vakava masennus. muista, että tunnelin päässä on aina valoa;)

Vastaa aiheeseen: en halua elää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top