Siirry sisältöön
Queen Bee

En haluaisi olla poika, mutta en silti tunne itseäni transsukupuoleksi. Enkä myöskään ole samanlainen kuin muut pojat, enkä haluakkaan olla. En yritä loukata ketään, mutta en tykkää muista pojista ollenkaan, he räjäyttävät aivoni pihalle typerällä käytöksellään. Joka onkin aika ironista, sillä olen mielestäni homo. En tunne minkäänlaista vetoa naisen kehoon. En tiedä kenestä pidän tai kuka olen!
Välillä vain toivoisin, että olisin ”normaali” eikä tarvisi kulkea tätä vaikeaa polkua. Tunnen olevani niin hukassa..

Azzie

Itsensä löytäminen ja hyväksyminen voi kestää jonkin aikaa, mutta olo helpottuu, kun tietää todella, kuka itse on. Välttämättä sinun ei tarvitse mitenkään yrittää olla jotain tiettyä ja määritellä itseäsi, vaan enemmänkin on tärkeää, että tunnet olosi tyytyväiseksi juuri sinuna. Sinun ei tarvitse olla samanlainen muiden kanssa, oli sukupuolesi mikä tahansa, vaan voit olla juuri sinä. Kannattaa ottaa ihan rauhassa, tutkiskella sisintään ja yrittää löytää itsensä. Älä mieti sukupuolia tai suuntauksia, mitään nimikkeitä niille, vaan mieti, kuka juuri sinä olet ja millainen olet. Sille ei tarvitse olla mitään leimaa, jos sellaisten etsiminen on liian stressaavaa.

Mmer

Älä esitä,myiden takia mitään sellasta mitä et ole. Ole oma itsesi ja hyväksy oma seksuaalinen suuntautuminen. Ei sun tarvii kellekään kertoo vielä että saatat tykätä samasta sukupuolesta mieti rauhassa ja lopulta voit ihastua vaikka tyttöön/naiseen ja sitten oletkin omasta mielestä hetero. Ei kuitenkaan tarvitse esittää sitä mitä ei ole. Etsi eka oma itsesi ja sitten vasta päätät mitä teet kannataa mietiä tälläisessä tilanteessa

Toimittaja Kata

Hei!
Yhdyn aiempien kommentoijien viesteihin!
Ei sinun tarvitsekaan vielä tietää sitä kuka olet ja kenestä tykkäät. Moni muu nuori pähkäilee aivan samoja asioita kanssasi ja se on täysin luonnollista. Hienoa, että uskalsit laittaa viestiä nuortennettiin!

Mä oon ihan varma, että kaikki palaset loksahtaa kohdilleen lopulta. Jokainen on joskus vähän hukassa, mutta niin saa olla. Ei elämässä taida koskaan tullakaan valmista!
Tsemppiä!

Pöö

Oon tyttö ja en oo minkää tyttöjen juttujen fani. Mulla on tosi lyhyt tukka ja poikamainen tyyli. Oisin halunnu syntyy poikana, mutten myöskään haluais olla trans. Erotun aika kovasti joukosta mutta musta on hyvä etten oo samanlainen.. Vaikka ootki poika, meillä on sama juttu, ja oon aika ilonen että tän pallon päällä on myös muita saman kaltaisia ihmisiä, kuin minä xD Oo vaa rohkeesti oma ittes :)

Vastaa aiheeseen: En halua olla poika

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top