Siirry sisältöön
Emt

Moi!
Olen 14-vuotias tyttö, ja aika vaikeassa tilanteessa. [Osa tekstistä poistettu]

SANON TÄSSÄ JA NYT, ETTÄ EN PÄÄSE AMMATTILAISTEN APUUN MITENKÄÄN. TARVITSEN PIKEMMINKIN HENKISTÄ TUKEA JA VINKKEJÄ TILANTEIDEN VÄLTTÄMISEEN. KIITOS JOS JAKSOIT LUKEA!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos, kun rohkeasti kerroit kokemastasi! Moderoin osan viestistäsi pois asian arkaluonteisuuden ja yksityisyyden suojasi takia.

Kirjoitit olevasi vaikeassa tilanteessa sekä kuvailit tekstissäsi seksuaalista hyväksikäyttöä ja seksuaalista väkivaltaa. Seksuaalinen hyväksikäyttö ja väkivalta ovat aina tuomittavia ja rangaistavia tekoja. Sinulla on ehdottomasti oikeus koskemattomuuteen ja siihen, että voit kokea olosi turvalliseksi. Kirjoitit, että et pääse ammattilaisen apuun, mutta haluan kannustaa sinua kuitenkin hakemaan apua.

Raiskauskriisikeskus Tukinaisilla on maksuton kriisipuhelin seksuaaliväkivaltaa kokeneille ja sieltä voit saada henkistä tukea ja vinkkejä tilanteeseen: https://tukinainen.fi/uhrille/kriisituki/

Kannustan myös kääntymään esimerkiksi kouluterveydenhoitajan tai -kuraattorin puolelle. He ovat ammattilaisia, jotka osaavat auttaa nuoria haastavissa tilanteissa.

Ammattilaisen apua on saatavilla ja sinulla on oikeus siihen. Ethän jää asian kanssa yksin!

Meillä Nuortennetissä on myös ilmainen Lasten ja nuorten puhelin (p. 116 111) sekä chat ja nettikirjepalvelu: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/ Palveluissamme pystyt anonyymisti juttelemaan ihan mistä aiheesta tahansa.

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: En haluu harjoittaa tätä uskontoa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top