Siirry sisältöön
15

Onko mussa joku vika mutten ihastu?
Olen ihastunut elämäni aikana palavasti kahdesti ja en enää oikein tunnosta pääseväni siihen tunnelmaan?
Voiko olla että koulussani enää ole tyttöjä jotka saisivat minut ”syttymään”?
Jotain muita pieniä ihastumisia on ollut mutta ne tuntu jotenkin väkinäisiltä

Olen aina ollut ns. kolmaspyörä tai sitten ei kiinnosta tyyliin..
D: Yyyh… raastavaa kun en pääse siitä toisesta palavasta ihastuksesta millään eroon… Tunnen ja pelkään katkeroituvani :'(

Nimetön

Auttakaa!

hyygel

Mulla on kans ongelmana etten enää ihastu. Viime vuonna mä olin yli 8 kuukautta ihastunut yhteen poikaan, mutta sen jälkeen ei oo ollu ketään kohtaan mitään semmosia tunteita. Ja kans ennen tota viimestä ihastusta, mulla oli ollut varmaan 4 vuotta taukoa ihastumisessa, ja 5 vuotta sitten olinki ihan pikkukakara. Eli periaatteessa, oon ihastunu oikeesti vaan kerran. Taino oon jostain kuullu et yli 4kk ihastuminen on jo rakkautta, eli en tiiä oliko se sitte ensirakkaus… Ja ne tunteet on sillain pienesti vieläkin jäljellä, että aina kun nään sen mulle tulee heti mieleen viime vuos ja kaikki se. Mutta musta tuntuu että se ihastuminen oli virhe jolla vaan tuhlasin mun aikaa, koska kun kerroin sille niin se ei vastannut mitään. Ja tosta on jo yli puol vuotta aikaa, eikä siitä olla ikinä puhuttu.

Nimetön

Ei oo mitään vikaa ku et ihastu :) Ja sitä paitsi ilmeisesti tunnet viel jotai sitä jotakuta kohtaan..?

Tsemppii!

Nimetön

Öh, hyygel, yritä lähestyä varovaisemmin =)
Et tuhlaa aikaasi, mutta jos tuntee jotain voimakasta, kannattaa yrittää ;)

FinX

Hyygel, ota varovasti puheeksi =)
Elä kerralla vaan pikkuhiljaa!

nothingspecial

Mäkään en oo ollu ihastuneena moneen vuoteen. Itse asiassa elämäni aikana tasan 0 kertaa. Mikäs siinä, mutta on ärsyttävää kun kaverit puhuu jotain jostain ihastuksistaan ja ite ei oikein oo kykeneväinen osallistumaan siihen keskusteluun… Sit kaikki yrittää ”piristää” sanomalla ”kyllä sä vielä joskus” ja vastaavaa. Eikä kukaan tuu ajatelleeks, kuinka paljon se mua häiritsee. Ei sitten yhtään. TAI vaihtoehtoisesti kaikki väittää mun valehtelevan. Hohhoi, ihmiset osaa olla yksitoikkoisia joskus. Onneks maailmassa on muutakin kun ihastuminen.

Pihkatyttö

Mä oon kans aina kolmas pyörä ja muakin on kiusattu koulussa ja kiusataan edelleen.

Hai

Mitä teen jos olen ihastinut tyttöön jakaa kortteja lähes kaikille paitsi minulle. Mitä teen? Tiedän että hän on ihastunut ainakin yhteen parhaista kavereistani. Olen 11v poika. Auttakaa! 😃🙃

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei nimimerkki Hai.

Kiitos viestistäsi. Onpa kiva kuulla, että olet ihastunut, eikö olekin ihana tunne? Kurjaa kuitenkin, että kyseinen tyttö jakaa kortteja lähes kaikille muille paitsi sinulle. Tässä tapauksessa uskon, että sinun täytyy tehdä, miten sinusta tuntuu parhaimmalta. Jos haluaisit tutustua tyttöön paremmin, olisiko mahdollista ottaa hänet mukaan teidän kaveriporukkaanne? Oletko miettinyt, jos haluaisit kertoa ihastuksestasi kyseiselle tytölle? Tai oletko jutellut parhaimman kaverisi kanssa asiasta?

Joskus voi olla ihanaa olla ihastunut vähän kauempaa ja vain ihailla ihastustaan, kun taas välillä voi olla halu kertoa ihastuksen kohteelle, miten tuntee. Kertominen voi toki tuntua hyvinkin jännittävältä, varsinkin jos ei tiedä mitä toinen ajattelee. Yhdessä kavereiden kanssa voi pohtia miltä tuntuu olla ihastunut, jakaa omia kokemuksiaan ja myös miettiä miten voisi ihastukselleen kertoa. Samalla tämä usein myös lähentää ystävyyssuhdetta. Muista, että olet vielä nuori, joten sinulla ei ole kiire aloittaa esimerkiksi seurustelusuhdetta.

Päädyit sitten mihin ratkaisuun tahansa, muista aina olla oma ihana itsesi ja nauti ihanasta ihastuksen tunteesta!

Kaikkea hyvää sinulle toivottaa,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: En ihastu enää ='(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top