Siirry sisältöön

Mulle on todettu masennus, mutta kaikki luulee että oloni on parantumassa… Kukaan ei usko jos kerron pahasta olosta…. En pysty käymään koulua enkä olemaan kavereiden kanssa ilman ahdistuskohtauksia( todettu myös ahdistuneisuus häiriö). En jaksaisi millään enää olla täällä enkä halua kertoa kenellekään koska en halua toistakertaa osastolle…

[Viestistä poistettu osa.]

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun ja moderoivat viestisi siellä.

Jos asiasi on kiireellinen saat nopeammin avun Lasten ja nuorten puhelimesta (116 111) tai chatista.

Lämpimin terveisin,
Nuortennetin Ylläpito

Oon varmaan aika tyhmä kun en tiiä ees miten mennä tolle päivystäjä mukana juttuun. En osaa ikinä mitään! En ikinä!

Nuortennetin yllapito

Hei,

Saat päivystäjältä vastauksen keskustelupalstan viestiisi menemällä osoitteeseen https://www.nuortennetti.fi/foorumi/paivystaja-mukana-keskustelussa/ ja klikkaamalla sinisestä laatikosta ”aloita uusi keskustelu”. Sen jälkeen kirjoittamasi viesti ohjautuu päivystäjälle vastattavaksi. Tsemppiä päivään!

Vastaa aiheeseen: En jaksa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top