Siirry sisältöön
HuonoIhminen

Olen kirjoittanut kirjeitä tänne ja se on auttanut…. mutta en enään kykene. Tiedän etten ole yksin, mutta en voin kykene taistelu masennuksessa alkaa käymään epäreiluksi. Äänet päässä ovat kuin vettä, hukut sinne ja, kun yrität ottaa happea, mutta aalto tulee ja vie sinua alemmaksi.

(Viesti kopioitu toiselta palstalta aikuisen vastattavaksi).

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

kiitos että kirjoitit! Oli mukava lukea, että kirjeiden kirjoittaminen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun on auttanut sinua. Minua huolestuttaa kuitenkin, kun kirjoitat ettet enää kykene ja kuvaat miten aalto vie sinua alemmaksi.

Toivon, ettet anna periksi ja että jatkat avun hakemista. Jos olet vielä koulussa, läheltäsi löytyy kouluterveydenhoitaja ja koulukuraattori, jotka ovat koulussa juuri sinua ja kaikkia koulun oppilaita varten. Jokaisella on oikeus saada heiltä apua kun sitä tarvitsee ja kannustan sinua kertomaan heille, miten kovasti tarvitset tällä hetkellä apua. Voit vaikka näyttää heille viestin, jonka kirjoitit tänne Nuortennettiin ja vastauksemme siihen.

Jos sinusta tuntuu, että jaksat, voit olla meihin yhteydessä myös chatin tai puhelimen kautta. Löydät tietoa palveluista tältä sivulta: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

On tosi hienoa, että kirjoitit. Jatkathan rohkeasti avun hakemista ja pidä hyvä huoli itsestäsi. Sinulla on oikeus voida hyvin ja oikeus saada kaikki se apu mitä tarvitset. Jos haluat, myös me voimme auttaa sinua saamaan tarvitsemasi avun. Voit olla meihin yhteydessä ja kertoa, että tarvitset apua avun saamiseen ja voimme yhdessä miettiä, miten me Lasten ja nuorten puhelimessa voisimme sinua auttaa.

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Vastaa aiheeseen: En jaksa… (Viesti kopioitu)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top