Siirry sisältöön
loppu…

Niin eli mun asia vaa koskee sitä että en kestä millään olla kotona enää. Haluisin niin kovasti pois himast…Mun mutsi on kauheen kova koko ajan moittii mua ja dissaa mua kaikest mit teen. Se haukkuu mua jatkuvasti läskiks ja mitättömäks jne kaikkee muuta tosi kipeetä. Ja vaikka oon sanonu sille siitä ni se ei usko mua. Ja vaikka en olekkaan läski niin silti mun mutsin sanat sattuu tosi paljon. Oon monesti miettiny et lähen himast mut en oo viel saanu aikaseks. Haluisin oikeest johonki muualle. Mut en voi muuttaa faijankaan luo ku se on kuollu…APUA KIITOS?

samuli – verkkari

Moi,
Tosi ikävä kuulla kurjankuuloisista kotioloistasi.

Äitisi käytös on todella väärin, noin ei saisi kukaan käyttäytä ketään kohtaan. Mielestäni on myös turhauttavaa kuulla, että äitisi ei ole ottanut kuuleviin korviinsa sinun pahaa oloasi.

Onko sinulla lähipiirissä ketään luotettavaa aikuista jolle voisit jakaa nämä asiat? Yleensä aikuiselle kertominen auttaa aina, vaikka se saattaakin tuntua turhalta ja siltä, ettei sillä mitään saavuta. Mikäli lähipiirissä ei ole ketään aikuista jolle voisit kertoa, olemassa on erilaisia nuorten kriisiapupisteitä, jonne voit esimerkiksi soittaa ja kysyä sitä kautta apua tilanteeseesi. Yksin ei todellakaan kannata tämän asian kanssa jäädä.

Voimia ja hyvää loppuksesää!

MLL Ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin. Kirjoitit tärkeästä asiasta ja juttelisimme kanssasi mielellämme lisää. Tilanteesi on yksilöllinen ja olisikin tärkeää, että keskustelisit tarkemmin tilanteestasi jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Hienoa, että lähdit kertomaan mieltäsi painaneesta asiasta. Ota rohkeasti yhteyttä uudestaan tai ota asia puheeksi jonkun aikuisen kanssa.

Voimaterveisin MLL Ylläpito

Vastaa aiheeseen: en kestä olla kotona.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top