Siirry sisältöön
En tiiä

Moi, mä oon sama, joka oli keskustelussa [osa tekstistä poistettu]. Mulla on ollut nyt todella paljon ahdistusta lähiaikoina, enkä saa hyvää oloa enää mistään. Mua ahdistaa ihan jokainen asia, ja mut on jouduttu hakemaan koulustakin joka päivä. Ja nyt kerron, että tuo [nimimerkki poistettu] kommentti sai mut totaalisesti sekoamaan, ja mut haettiin tänään koulusta just pois, [osa tekstistä poistettu]. Ja tuon takia en mene kouluun koko loppu viiikkona. Se [nimimerkki poistettu] on pilannut mun elämän lopullisesti, [osa tekstistä poistettu] Mä vihaan mun elämää, en jaksa enää yhtään!!!! Ja tää saattaa tuntua teistä pikku jutulta, mutta mä oon ollut jo kauemminkin masentunut ja ahdistunut, ja toi [nimimerkki poistettu] sai mut IHAN KOKONAAN huonolle tuulelle, ja nyt MUN ELÄMÄ ON KOKONAAN PILALLA!!!!! AUTTAKAA MUA [osa tekstistä poistettu]
Voitteko vastata mahdollisimman nopeasti???

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos, kun laitoit viestiä! Moderoin tästä viestistäsi pois itsetuhoisuutta kuvailevat kohdat sekä toisen keskustelijan nimimerkin ja viittaamasi viestiketjun otsikon. Olen kuitenkin lukenut viestisi kokonaan.

Keskustelupalstalta moderoidaan pois sellaiset viestit, jotka ovat loukkaavia, mutta oli ikävä kuulla, että jokin viesti oli aiheuttanut sinussa noin pahan olon. Oli myös kurja lukea, kuinka ole voinut jo jonkin aikaa huonosti ja olet ollut itsetuhoinen.

Ahdistukseen ja itsetuhoisuuteen tulee aina saada apua. Voi olla, että oletkin jo avun piirissä, koska koulussa on huomattu paha olosi. Oletko päässyt juttelemaan esimerkiksi koulukuraattorin tai -psykologin kanssa? Pahan olon kanssa ei tarvitse koskaan pärjätä yksin. Olo saattaa vielä tuntua toivottomalta ja siltä, että mitään hyvää ei ole, mutta asioilla on mahdollisuus kuitenkin muuttua paremmaksi. Tärkeää on, että pääset purkamaan pahaa oloasi jonkun turvallisen ja luotettavan aikuisen kanssa. Tuntuuko sinusta, että pystyisit rehellisesti kertomaan aikuiselle mielenpäällä olevista asioista ja esimerkiksi tästä viestistä, joka aiheutti sinussa voimakkaan pahan olon?

Tiesithän, että voit aina myös soittaa meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), jos haluat jutella nimettömästi ja luottamuksellisesti turvallisen aikuisen kanssa? Meillä on myös chat ja nettikirjepalvelu.

Olet tärkeä ja arvokas! <3

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: EN KESTÄ!!! PÄIVYSTÄJÄT TÄNNE!!!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top