Siirry sisältöön
äöäöäö

Mun elämä on p*skaa ehk se ei kuullosta silt ku mä nyt kirjotan mut se on. Joo et oon tällane 13 pyöree ihminen. :D Ku tulin ny yläasteelle mun vanhat kaverit ei jaksa olla mun kaa ja joss mä oon tai puhun niiden kaa ne huomauttaa kaikesta pienestä. esim. sul o reikä sun huppari , sä oot käyttäny noit huosui jo 3 . jne. mä en jaksa . mul on paras ystävä mut se ei tue mua se ei koskaan jaksa kunnela mun ongelmii ni mun pitää olla se joka kuuntelee. En saa purkaa tunteitani. Vanhempani ovat tukevia mutta olen aina vihainen koulun jälkeen niin ärähtelen heille. Siiten he pahoittavat mielensä ja sitten jälkeenpäin kadun . kun kerron jollekkin tunteistani he eivät välitä ja he eivät ota KOSKAAN minua tosissaan ja se ei ole kivaa. Minulla ei ole rakkautta elämässä enään. Kukaan ei tiedä minun tunteistani . KAikki on mulle mustaa.

Werdo

Kuulostaa niin tutulta.. Paitsi että oon sua vuotta vanhempi.

Se on ihan kauheeta, kun kukaan ei usko tai kuuntele. Niin turhauttavaa!

Ite oon rehellisesti jaksanut vain sen yhden ihmisen takia, mutta viime aikoina tuntuu, ettei hänkään välitä.

Mutta jaksamista sulle! <3

Meidän angstisten on pidettävä yhtä!

=)

Hmm.. Mun parhaalla kaverilla on vähän samanlaisii ongelmii.. ei ihan.. Ootsä koulukuraattorille yrittäny puhuu ? Tai sitte kokeillu alottaa jonkun harrastuksen ja tutustuu johon kuhun. Tai jos sulla on lemmikeitä (näin mä teen,ei auta kaikkia), niin mä puhun niille. Varsinkin koirat,ne jaksaa kuunnella ja työntää päänsä syliin kun huomaa että jokin on vialla. Tos oli jotain neuvoja,en tiiä auttoko. Pärjäile

ääöäöä

kiitoss vastauksist :) ++ huomasin et mont sanaa on jääny pois et siin on tosi paljon virheit niin anteex siitä :D

Nyt on kyllä asiat huonosti

Tiedätkös, sinne terveydenhoitajalle kannattaa mennä! Eräs tuttuni viiltely ja sillä oli muutenkin paskaa ja kaikkea ja hän kertoi kaiken terveyden hoitajalle ja rupesi käymään siellä usein. Viiltely loppui ja hän vaikuttaa onnellisemmalta. Se oikeasti auttaa! Ole vain rohkea. Ja siitä kaveri jutusta. Voit vaikka kysyä siltä ”normaalilta” kaverilta että jos voisitte viettää aikaa jokin välitunti ja kysyä hänen mielipidettään niistä kolmesta ja olla hänen kanssaan. Toki kannattaa olla useamminkin hänen kanssaan kuin sen kerran :D ja Tutustu vaikka vähän vanhempiin tai vähän nuorempiin, heistäkin voi saada hyviä ystäviä :)

Joku

Ei kenenkään ole pakko jaksaa tuollaista. Sanoit olevasi yksin melkein aina vapaa-ajallasi, oletko harkinnut jotakin harrastusta. Voin henkilökohtaisesta kokemuksesta sanoa että kiva harrastus auttaa läpi tiukkojen, raskaiden tai paskojen aikojen. Harrastuksissa saa uusia kavereitakin.

John

On ahdistusta. Osaan jollain tapaa samaistua suhun, ite oon koko kuntani syrjityin kaveri, ex massiivi-kiusattu. Etsi muita ihmisiä. Turhaan omasta kaupungista, varmast kaikki ikätoverit jo manipuloitu, tosin tiettyhän sitäki pitää yrittää!

Tutustu eri yhteisöihin netissä! Ite oon yks tunnetuimmista sekä fanitetuimmista henkilöistä San Andreas Multiplayer yhteisöissä (John&Stacks) mikä tarkottaa tuhansia ihmisiä. Koita säki, netist löytyy sekä mulkkuja että myös erittäin mukavia tyyppejä. :)

#JohnStacksAntiBullyMovement

12v tyttönen

En osaa alottaa mtään harrastusta. Oon tämmöne kauhee taipumaton läski joten kaikki tanssit ja voimistelut, ei. En oo hyvä missään taiteellisessa esim. piiträmisessä tai maalaamisessa. Lauluääni on mitä on. Urheilulajit ei oikwin innosta.

Joku

ootko ajatellu itsepuollustusta?

XD

Mun mielestä sun kannattaa mennä sinne terkkarille. Ja kertoa sun vanhemmille. Kiusaaminen ei oo todellakaan kivaa. Muakin on kiusattu koulussa ja se on ihan hirveetä varsinkin silloin kun kiusaaja ei lopeta.

Tsemppiä!

Igenium

Hei! Oletko varma, että nuo kolme ovat todella oikeita ystäviäsi? Sillä oikeat ystävät eivät todellakaan käyttäydy noin!
Sanot, että sinulla ei ole ketään juttelukaveria. [osa tekstistä poistettu] Olen tavoitettavissa mihin vuorokaudenaikaan tahansa, kuuntelen ja autan mielelläni ongelmissasi. (:

John

Heiheihei modet, mitä VITTUA?! Luulin että MLL oli syrjintää vastaan, mutta täällähän sitä vasta näköjään tapahtuukin. Jäljittämätön prepaid numero ei pääse läpi mutta jäljitettävä haavoittuvainen sovellustunnus pääsee? Olisitte heti sanonu perkele!

MLL Ylläpito

Hei John ja muut,

AUTS, nyt oli modella käynyt moga ja unohtunut muokata viestistä pois kik-tunnus (nyt se on poissa). Emme tokikaan julkaise mitään yhteystietoja tai tunnuksia/nimimerkkejä. Kiitos paljon huomautuksesta ja pahoittelut!!

Vastaa aiheeseen: En kestä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top