Moimoi

En voi luoda tunnuksia kirje palveluun ja olisi asiaa jota en halua julkisesti sanoa. Voisitteko korjata tilantaa nopeasti?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei nimimerkki ”Moimoi”,

Kiitos viestistäsi! Ikävä kuulla, että et ole saanut luotua tunnuksia kirjepalveluun. Ymmärrän hyvin, että joitakin asioita ei halua sanoa julkisesti ja silloin esimerkiksi kirjeen kautta voi olla helpompi kertoa kyseinen asia.

Kirjepalvelu on valitettavasti välillä ruuhkainen ja silloin ei pysty luomaan uusia käyttäjätunnuksia. Kun ruuhka helpottaa, niin tunnuksia pystyy taas luomaan. Kannattaa siis kokeilla tunnusten luomista uudelleen joku toinen kerta.

Meillä on myös ilmainen Lasten ja nuorten puhelin (p. 116 111) ja chat, jotka ovat auki vuoden jokaisena päivänä. Puhelin päivystää arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20. Chat päivystää joka päivä klo 17-20. Voit jutella meidän kanavissamme ihan mistä aiheesta tahansa. Keskustelut ovat aina täysin luottamuksellisia ja nimettömiä. Lisätietoa löydät täältä: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: En pääse kirje plaveluun

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.