Siirry sisältöön
16v muiduuu

Mul on paha olla kokoajan mua masentaa ahistaa ja kaikee oon käyny psygologilla ja kuraatorilla ja niilt saa vaa hengitys harjotuksiiii ja niist ei oo apua oon useina kerrankoittanu oon tosi väsyny kokonaan enkä oo liikunu sängystä ko harvoin ja koko ajan itkettää mitä mä teeen ???

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos, että rohkeasti kirjoitit Nuortennetin keskustelupalstalle!

Onpa kurja kuulla, että sinulla on paha olla sekä sinua masentaa ja ahdistaa. Todella hienoa, että olet käynyt psykologilla ja kuraattorilla, mutta ikävää, että heiltä saaduista hengitysharjoituksista ei ole ollut apua.

Miten olet muuten kokenut psykologille ja kuraattorille puhumisen? Voisitko kertoa heille, että olet kyllä kokeillut hengitysharjoituksia, mutta niistä ei ole ollut apua? On tärkeää, että olet päässyt juttelemaan ammattilaiselle ja kannustan sinua jatkamaan heillä käymistä edelleen. Vaikka nyt ei tuntuisikaan siltä, niin hyviä päiviä on aivan varmasti tulossa – joskus se voi ottaa vain hieman aikaa, että olo alkaa parantumaan.

Onko sinulla lähipiirissäsi sellaista luotettavaa ja turvallista aikuista, kenelle voisit kertoa silloin, kun olo tuntuu oikein pahalta? Omien vaikeiden ajatusten kanssa ei kannata koskaan jäädä yksin, vaan silloin kannattaa aina puhua jollekin.

Voit aina myös soittaa meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) oli asiasi mikä tahansa. Ei tarvitse edes olla mitään tiettyä asiaa mielessä, voit vain soittaa! Voit tulla juttelemaan myös chattiin tai kirjoittaa meille nettikirjeen. Palvelumme ovat nimettömiä ja luottamuksellisia. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Muista, että olet tärkeä ja arvokas! <3

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: En tiä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top