Siirry sisältöön
tyttö 15v

Moi! mä oon tässä viimesen vuoden aikana huomannu suuttuvani aivan liian usein jopa tyhjästä. siis meinaan nyt ihan kunnolla suuttumista. Suuttumisen myötä mulla tulee ns. pakko hajottaa/heitellä tavaroita tai jopa lyödä ja potkia esim äidin miestä tai äitiä. Mulla vain purkautuu kaikki viha sitä tiettä kohdetta kohtaan.Ja kun jälkeen päin ajattelen mitä oon tehny niin mua rupeaa se sitten ahdistamaan, saatan itkeä ja huutaa tunteja
En tiedä enään oikein, että mitä mun pitäis tehdä tai kenelle jutella. Äidille on vaikee puhua kun ei olla enään niin läheisiä jne. Eikä mulla ole luottamusta kavereihin.
Tarvisin kuitenkin apua vihan hallintaan ja haluaisi todella puhua siitä jollekkin. Eli olisin todella kiitollinen, jos joku kertoisi mitä tehdä jne.

toinen 15v

Kuulostaa tosi tutulta. Mulle tuli noita kohtauksia tosi usein aiemmin, nykyään vähemmän vaikka jonkin verran. Nää kohtaukset mulla oli alku heijastusta sairauteen, masennukseen. En sano että ne aina liittyy mitenkään tähän, saattahan ne johtua ihan vain kasvusta ja murrosiästä yms. Mutta mulla ne tosiaan alkoi pari kuukautta ennen kun mulla diagnosoitiin masennus.
Tuntuuko susta että sun on hankala olla, tai on tavallista surullisempi tai jaksamattomampi olo?
Jos huomaat että sun tunteet on muuttunut sinä aikana kun näitä raivonhetkiä on tullut, niin suosittelen vaikka menemään koulupsykalle puhumaan niistä ja ihan muutenkin suosittelen. Koska joskus (niinkuin mun tapauksessa) ne saattaa johtua mielialan muutoksesta tai väsymyksestä.

Vastaa aiheeseen: En tiedä mitä tehdä…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top