Siirry sisältöön
hajallaan

Okei, oon 14v. tyttö, joka ei tiedä mitä tehdä. Meidän koko perhe on lestadiolaisia, mutta yhtäkkiä huomasin että lestojen elmä ei oo mulle. En tiedä miten kertoisin sen vanhemmilleni, koska pelkään saavani arestia. Toinen asia on Se että mulla OLI ennen kavereita, mutta yhden ison riidan jälkeen (sovimme asian myöhemmin)ainoa ”oikee” kaveri suutui mulle myöhemmin syyttäsuotta eikä mulla oo oikeita kavereita. En voi kertoo salaisuuksia kellekkään koska en uskalla luottaa heihin :( mitä teen!!? Mua masentaa nykyään vähän väliä ja tekis mieli itkeä mutta kyyneleitä ei Tuu, onko mahdollista että itkee ilman kyyneleitä?

Mie

Hei,
itse olen myös lestadiolaisesta perheestä, enkä koe haluavani erota siitä, mutta yritän kuitenkin auttaa. En jotenkin usko että saisit arestia tms. jos kerrot ettet tado enää olla lesta, eihän sille voi mitään jos ei tunne kuuluvansa siihen. Asiaa voisi helpottaa esim jos sanoisit että mahdollisille pikkusisaruksille ei vielä kerrottaisi, jos pelkäävät että näytät ”huonoa esimerkkiä”

Ikävää että olet menettänyt kaverisi :( Tiedän tunteen. Mutta koita löytää uusia kavereita, kaveri joka ei halua olla kaverisi ei ole sinun arvoisesi. Tiedän, karusti sanottu ja hankala uskoa mutta niin se on.

Ja kokemuksesta voin kertoa, itkeminen ilman kyyneliä on mahdollista. Ja pirun raskasta. Tsemppiä ja pärjäile, tarvittaessa kannattaa käydä kuraattorilla/psykologilla, siinä ei ole mitään hävettävää! Hali

Vastaa aiheeseen: enkeksiaihetta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top