Siirry sisältöön
Rikki ja ärsyyntyny….

Eli siis mä erosin mun poikaystävästä 2kk sitte ja ny meil on ollu koulun alusta asti semmosta pientä kisaamista. Se on mulle joskus mukava mut joskus se loukkaa ja satuttaa mua just sellasilla asiaoilla joista oon puhunu sille! Kun oon jonku toisen pojan seuras nii se rupee pokaa toisii tyttöi ja nii me kisataa vaik kummakki tietää et se sattuu toista… Tuntuu et en voi olla muiden poikien seuras ku se yrittää kostaa sitä mulle tai trhä mustasukkaseks! Antakaa mulle vinkkei mite päästä pois tästä kierteestä, en haluis jatkaa tätä enää. :)

subeida-verkkari

Hei,

Kierteestä voit päästä lopettamalla omalta osaltasi ”kisaamisen”. Eli esimerkiksi ens kerralla kun poika puhuu muiden tyttöjen kanssa älä itse koita tehdä häntä mustasukkaiseksi. Voit myös puhua hänen kanssaan, että sinun mielestä ei oo kivaa kisailla eikä että hän loukkaa sua asioilla mitä oot hänelle kertonu. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua ja pystytte olemaan kavereita! :)

Tsemppiä!

No hei

Hei,
Voisitko vaikka jutella sille ja sopisitte yhessä että lopetatte? Ja jos ette pysty nii lopeta ainaki ite, anna sen kilpailla mutta älä lähe mukaan. Luulis sen sitte lopettavan. Kyllä se siitä, aika parantaa vaikka tuo onki niin ärsyttävää kuulla, tiedän.

aloittaja… :)

Kiitos vinkeistä! :) kokeilin olla ärsyttämättä vaa olla kivempi ja nii edellee ja sain pojan huomion takaisin eikä hän pokaa muita… :D kiitos…

Vastaa aiheeseen: Ex-poikaystävä… KAIKKI SAA PISTÄÄ JUTTUU!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top