Siirry sisältöön
Joku

Joo, eli oon 15w poika tuolta [osa tekstistä poistettu] päin ja on nyt ongelmana se et haluisin löytää sen oikeen pojan, mut en tiiä tuunko sitäkään koskaan löytää. Tuntuu siltä ku koko elämä menis päin vittua, kaveri suhteet menee, uusia loppu elämän sairauksia iskeytyy naamalle joka paikasta enkä yksinkertasesti jaksa tehä mitään, mistä tykkäsin. En tiiä yhtään mitä teen ton poikaystävä asian kanssa, sillä oon käyny kaikki yobot ja muut läpi monesti eikä mikään vaan onnistu

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei ”Joku”

Kiitos kun kirjoitit ajatuksistasi tänne Nuortennetin keskustelupalstalle. Kerrot hankalista asioista elämässäsi sekä kaipuustasi löytää tärkeä ihminen rinnallesi. Olen pahoillani puolestasi, että koet sekä kaverisuhteiden huonontuneen että sinulla on huolta terveytesi suhteen. Onko elämässäsi aikuista, jolle voisit jutella näistä huolistasi?

Kirjoitat huolestasi siihen, tuletko löytämään rinnallesi poikaystävää. Jokainen meistä ansaitsee vierelleen ihmisen, jolle on tärkeä ja jota myös itse rakastaa. Se, ettet ole häntä vielä löytänyt ei tarkoita, ettei hän olisi matkalla luoksesi. Usein se ihminen astuukin elämään sellaisella hetkellä, kun sitä itse vähiten odottaa, tulee vastaan harrastuksissa, istuu viereen bussissa tai löytyy opiskelupiireistä tai vaikka työpaikalta. Rakkaus voi antaa odottaa itseään mutta sen tulet lopulta varmasti löytämään.

Kerrot lisäksi menettäneesi kiinnostuksen asioihin, joista olet aikaisemmin ollut innostunut. On täysin ymmärrettävää, että useiden vastoinkäymisten jälkeen mieli on maassa ja asioista on vaikea innostua. Tuntuuko sinusta jatkuvasti siltä vai onko elämässäsi kuitenkin sellaisia hetkiä ja asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi helpommaksi? Muistathan, että jos olosi on jatkuvasti huono ja uupunut, on siitä hyvä jutella jollekin aikuiselle, esimerkiksi vanhemmalle tai kouluterkkarille.

Myös me Lasten ja nuorten puhelimessa (p. 116 111) ja chatissa olemme tukenasi, meille voit jutella mistä tahansa asiasta nimettömästi ja luottamuksella.

Kaikkea hyvää sinulle jatkoon!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

#76

Moi Joku.
Mul on samanlainen tilanne kun sulla ja haluisin tutustua suhun enemmän.
[puhelinnumero poistettu]
Laita mulle vaik viestii jos haluut
Sano jos toi on sensuroitu

Vastaa aiheeseen: Haluaisin poikaystävän

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top