Siirry sisältöön
Ahistaa🤷🏻‍♀️

En haluu menettää sukulaisii~perhettä ku äiti ki suuttuu helposti ni sillon lyö iskä huutaa kurkun suorana jos oon tehny jotai väärää ja yks kerta veitsi melkee osu muhu no sillon olin vitun pelikaani ja karkasin kotoota tiiän syyn et äiti pelkää et jos een oo kilti koulussa et Pekka tekee saman mulle ku ennen äitin luokalaisille kamut ei ikii kysy multa hei pääseks jonnekki oon ollu ny 4kk päivällä 247h kotoo ku oon yö ihminen ni haluun olla yleensä ulkoo 17.00 jälkee mut kavereil kotiin tulo aika sillon 17.00 kiva kattoo muita menee shoppailee hengaa kamujen kaa isois porukois ja mä vaan yksin kotoo joka päivä vaa kuulee tapa rotas tai mä tuun tappaa ne öisin meen kaljalle tai röökille haluun laitoksee muutamaan itseni en vaa enään kestä tätä paskaa t. Jasmin

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,
Kuulostaa siltä, että sinulla on tosi paha olla siinä ympäristössä, missä nyt asut. Se on tosi kurjaa, jos joutuu koko ajan pelkäämään mitä seuraavaksi tapahtuu kotona ja myös koulussa. Ja mitä sitten tapahtuu, jos koulussa tapahtuneet jutut aiheuttavat myös ongelmia kotona. Näin ymmärsin viestistäsi. Toivottavasti olen oikeilla jäljillä.

Kerroit olevasi yö-ihminen ja menet kaljalle ja röökille öisin. Viestistäsi ei oikein ilmene ikääsi ja on hieman vaikea arvioida sitä. Taidat kuitenkin olla alaikäinen ja silloin rikot lakia. Kalja ja rööki eivät muutenkaan pidemmän päälle helpota oloasi ja toivoisin, että yrittäisit keksiä muita keinoja pahan olon poistamiseksi. Harrastatko jotain urheilua/liikuntaa? Monet nuoret alkavat voimaan paremmin keksittyään itselleen jonkun liikuntaharrastuksen, jota voi harrastaa vaikka porukalla.

Kerroit, että haluaisit laitokseen muuttamaan itseäsi. Sinulla on kai joku käsitys siitä, että laitos muuttaa ihmistä. Parempaan suuntaan? Vai ajatteletko, että sinun olisi turvallisempaa olla siellä kuin kotona?

Voisit mielestäni käydä juttelemassa kouluterveydenhoitajan kanssa asioistasi ja pyytä häneltä neuvoa ja apua tilanteeseesi. Tee se heti maanantaina. Uskon, että saat häneltä tarvitsemaasi apua.

Ystävällisin terveisin
Lasten ja nuorten netin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Haluan laitokseen.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top