Siirry sisältöön
Ahistas

Voitele väitän aina et ne on mun rottien tekemiin juon poltan vanhemmat ei tiiä vituaakaa ku teen ne yöllä joka koulu välkä menn wc itkemään ja satutan iterni ja syytän muita niistä jäljistä siis en haluu menettää sukuani perhettäni ne on kivoi mut joskus on pakko karata kotoota ku äiti lyö jos suututanu sen Huom vahingossa ja ku kerroin et oon bi tai ehks lesbo iskä kurkun suorana huutaa vituu sii meni lapsen lapset ja mut väki pakolla käsketeen syömään ja muo on kiusattu 6vuotta oon tosiaa 13.v HALUUN [osa viestistä poistettu] LAITOKSEE [osa viestistä poistettu] oon 247h kotoo ku kamut ei suostu olee ja oon Jasmin 13.v [osa viestistä poistettu]

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei Jasmin,

Kiitos, että jaoit vaikeita kokemuksiasi, kun äiti lyö ja iskä huutaa ja sinua on kiusattu 6 vuotta. Hyvä, että kirjoitit, koska se ei ole oikein, että sinua lyödään. Kotona pitäisi myös tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on, olet sitten bi tai lesbo. Myöskään kiusaaminen ei ole oikein, mutta se on oikein, että haet siihen apua, koska se ei ole sinun syysi. Ei ole ihme, että olet niin surullinen, että joka välkkä itket vessassa etkä ole löytänyt muuta keinoa ylivoimaisen surun lievittämiseen, kuin satuttaa itseä. Hienoa, että nyt kuitenkin kirjoitit tänne ja olet halunnut purkaa kokemuksiasi.

Viestitit halustasi päästä laitokseen, mutta toisaalta kerrot, että perheesi on kaikesta huolimatta kivoja, etkä halua menettää heitä. Tämän ristiriitaisen tilanteen avaamiseksi ja muissakin sinua vaivaavissa asioissa, minulle tuli mieleen, että oletko pystynyt puhumaan tilanteestasi esim. kouluterveydenhoitajalle? Laitokseen voi päästä, jos kotiolot ovat vaaraksi lapsen kehitykselle. Sen selvittämiseksi tarvitaan lastensuojeluilmoitus, jonka kouluterveydenhoitaja voi tehdä. Tai voisitko kirjoittaa tänne nuorten netin kirjepalveluun https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/, niin täältä voidaan myös tehdä lastensuojeluilmoitus, jos annat henkilötietosi.

Kiitos, että kirjoitit ja hakemalla apua pidät itsestäsi hyvää huolta.
Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten netin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Haluan laitokseen.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top