Siirry sisältöön
pelkään

Pelkään olla kotona tänäänki kun sanoin yhen kirosanan vahingossa mun faija kuristi mua ja en ees pysty kääntää päätä ilma et sattuu… En uskalla kertoo kellekkään koska pelkään et mun faija suuttuu. Natsais olla pois kotoot ees hetki

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Kiitos rohkeudestasi kirjoittaa tänne. Olen tosi pahoillani siitä, mitä olet joutunut kotona kokemaan. Mikään ei oikeuta isäsi toimintaa ja hän on tehnyt sinua kohtaan todella väärin! Lapsen ruumiillinen kurittaminen on jo laissakin kielletty teko. Ymmärrän, että pelkäät isäsi reaktiota, jos kerrot asiasta eteenpäin, mutta mielestäni sinulla ei ole muuta vaitoehtoa kuin kertoa. Sinun ei pidä elää jatkuvassa väkivallan pelossa omassa kodissasi. Isäsi myös tarvitsee apua ja hänen on mahdollista sitä saada.

Onko sinulla ketään läheistä aikuista elämässäsi, jolle voisit kertoa kotioloistasi? Voit myös olla itse yhteydessä oman alueesi lastensuojeluun ja kertoa tilanteestasi ja siitä, että pelkäät miten isäsi reagoi, kun saa tietää yhteydenotostasi. Voitte yhdessä sosiaaliviranomaisten kanssa pohtia, miten etenette asiassa niin, ettei sinun turvallisuutesi vaarannu. Oman alueesi lastensuojelun yhteystiedot löydät googlaamalla.

Toivon että haet apua tilanteeseesi, etkä joudu elämään väkivallan pelossa. Muista, että sinä ansaitset saada apua!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Haluan laitokseen.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top