Siirry sisältöön
mä vaan

Olen 12v tyttö täyttämässä 13. Olen kirjottainut tänne monesti, monilla eri nimimerkeillä yleensä aina kun on jotain mielen päällä.

Mä menen seiskalle syksyllä ja mulla ei ole samalla paikkakunnalla YHTÄÄN kaveria, ei YHTÄÄN! Mulla on ollut todella monia ystävyyssuhteita ja kaikki jotka on olleet samalla paikkakunnalla asuvien kanssa ovat päättyneet riitaisasti tai sitten kumpikaan ei pidä enää yhteyttä. Mun bestiksetkin asuu toisessa maakunnassa. Mun asian pointti on siis se mus pelottaa ihan järjettömästi se että mua aletaan kiusaamaan yläkoulussa. Ja mä tiedän että ihmiset sanoo: ”Siellä saa uusia kavereita yms ”
Koska mä olen tosi huono saamaan kavereita.

Haluaisin saada täältä nuortennetistä samanikäistä ja saman kokenutta juttuseuraa, mutta miten se on mahdollista kun yhteystietoja ei julkaista? Toivoisin että ylläpito voisi vastata tähän viimeiseen. Kiitos :)

MLL Ylläpito

Hei,

mukava kuulla, että kirjoittelet täällä usein.:)

Tosiaan Nuortennetissä emme julkaise minkäänlaisia yhteystietoja. Keskustelupalstallamme voi anonyymisti jutella, kysyä neuvoa ja antaa/saada vertaistukea sekä aikuisenkin neuvoja. Haluamme pitää palstan turvallisena ja nimettömänä foorumina.

Nyt en osaa suositella mitään muutakaan hyvää foorumia/tapaa, jossa/jolla mahdollisesti voisi saada nettikavereita. Ehkä nuoret osaisivat auttaa tässä paremmin!?

Vastaa aiheeseen: Haluis vaan alottaa alusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top