Siirry sisältöön
13v tyttö

En vaan jaksa enää. Kaikki tuntuu liian vaikeelta tehä eikä millään riittäisi energia vaikka nukkuisi melkein koko päivän. En osaa tehä yhtään mitään. Tuntuu että kukaan ei pidä musta ja nekin pari kaveria joita on, on mun kavereita varmaan vaan säälistä. Oon hirvee pettymys. Enkä sitten edes uskalla itteäni tappaa kun ahistaa vaan että vanhemmat vihais sen jälkeen kun tähänki käyttivät rahaa melkeen 14 vuotta

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,
Jos alakuloisuutesi ja väsymyksesi jatkuu vielä pitkään, voisit olla yhteydessä kouluterveydenhoitajaan ja keskustella hänen kanssaan asiasta. Aina kannattaa myös puhua vanhempien kanssa. Aika usein apu on lähempänä kuin arvaakaan.

En haluaisi uskoa, että olet pettymys kenellekään. Etkä varmaan itsekään. Ja tuskin oletkaan.

Lapsi on pääsääntöisesti aina ilon aihe vanhemmilleen. Vanhemmat eivät laske paljonko lapsi on tullut maksamaan. Toivottavasti. En itse ainakaan koskaan ole kuullut kenenkään puhuvan lapsistaan kuluerinä.

Jokainen osaa jotain ja vielä paljon enemmän. Ei kukaan jaksa olla kenenkään kanssa pelkästä säälistä. Uskon, että olet hyvä tyyppi, jolla on nyt vähän synkkä vaihe meneillään.

Jos sinua nukuttaa ja sinulla on siihen mahdollisuus, nuku. Ymmärsin, että olet 14 ja silloin sinulla kuluu paljon energiaa kasvamiseen, kehittymiseen ja muuttumiseen. Kaikkea ei voi ymmärtää mitä muutokset tuovat tullessaan, mutta ajan kanssa oppii. Sinusta on tulossa sinä ja se vaatii joskus rypemistä pohjamudissa. Kyllä se kirkkaus on tulossa. Elämä voittaa. Nyt keräät voimia ja nukut, lepäät, lötköttelet. Sitten hieraiset silmäsi auki ja näet kaikki ihmeelliset ja hienot asiat ja ihmiset ympärilläsi. Elämä on seikkailu. Ja se voi olla hauskaa ja mukaansatempaavaa.

“Jaksuhalin” lähettää sinulle
Lasten ja nuorten netin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Haluun tappaa itteni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top