Siirry sisältöön
hermoraunio

tää ei varmaa kuulu tänne aiheeseen muttei sen enempää mihinkään muuhunkaan . onglema on iho , ja ihon kautta häpeä . mutta on muuten hyvä iho , lukuunottamatta keskellä nenänpäätä olevaa isoa finniä . se on semmone sisäinen finni : semmonen patti joka on punanen ja iso , ja sitä ei voi puristaa . eikä siihe oo tehonnu mitkää ulkoiset tuotteet , koska se on sisäinen . se on ollu mulla jo about 3kk ja todelakin en enää kestä tätä häpeää . joka päivä menee puoli tuntia ko koitan jotenki peittää sen , vaikkei sekään koskaan onnistu . kaikki kysyy mikä mun nenässä on ja hävettää niin paljon . kertokaa kokemuksia ja vinkkejä kiitos että mite näistä sisäisistä finneistä pääsee eroon !!! =(

puikko

tuttua. tosin mulla on van se akne eli ei vaan yks tapaus. en ihan tarkkaan tiedä miten päästä sisäisestä finnistä. veikkaisin et siinä on paljon yksittäisiä tekijöitä ja mikä sopii sun iholle yms. mut tuli mieleen et yks mitä voi kokeilla on finnejä kuivattavaa clearasil puikkoa. myydään ainaki alepassa. se on huulirasvan kokonen putkilo. lättäät sitä ja katot pieneneekö. voi mennä aikaa jos kyseessä on iso finni.
tosin siin on se et se on kokonainen puikko ja sulla taitaa olla vaan yks ongelma, mut ainahan voit säästää tulevaisuuden varalle :)

Vastaa aiheeseen: häpeä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top