Siirry sisältöön
Harhainen

Olen huomannut viime aikoina outoja asioita tapahtuvan.

Yhtenä päivänä olin hakemassa ystävääni ulos, hänen isäpuolensa kertoi tämän olevat vanhempiensa luona lounaalla. Hetken kuluttua päässäni naksahti, näin mielessäni tarkan kuvan pöydästä jonka ääressä he istuivat, tiesin tasan tarkkaan mitä he söivät, tunsin tasan tarkkaan miltä ystävästäni tuntui. Kuulin keskustelun alitajunnassani. Varmistin nämä asiat myöhemmin ja olin osunut aivan oikeaan.

Makasin yöllä sängyssäni, tunsin kuinka käsi tarttui jalkaani, kynnet upposivat pohkeeseen ja alkoi kiskoa minua alas. Se veti minua voimalla jota oli vaikea vastustaa. Sain kuitenkin kiskotuksi jalkani pois. Ketään ei kuitenkaan ollut huoneessa.

En enään tiedä onko tämä normaalia, se ei enään vaikuta pelkältä sattumalta kun tiedän jotain. Lääkärithän eivät usko mitään. Jotkut sanovat minun olevan meedio, mutta en osaa sisäistää sitä ajatusta. En käsitä mistä tämä voi johtua, pelkään aivan älyttömästi. En enään voi olla varma näenkö harhoja vai todellisia asioita.

Onko kellään muulla saman kaltaisia kokemuksia?

-minä 94-

et sinä mitään harhoja kuvittele, jos kertta kaikkiaan sun ystävä on sanonut, että se tapahtui just silleen, kuin olit itse kertonnut hänelle.siinä ei ole mitään pelättävää, joillakin on nyt jotain kykyjä mitä muilla ihmisillä ei oo.jos nyt sua silti pelottaa niin käy rohkeasti kertomassa pysykologille, mutta ei sun tarvi pelätä.

Nimetön

kuudes aisti tai hyvä ihmisen tulkitsia? ken tietää sen kertoo, mutta tuo yöllinen juttu voi olla unihalvaus, mulla on samoja ne on karmivia mutta onneksi vain johtuu siitä että ruumis herää ennen tajuntaa, vai oliko toisinpäin.

Morpheus

Olet valittu.

Vastaa aiheeseen: Harhat, oudot asiat.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top