Siirry sisältöön
IndieTyttö

Moii! Vaihdoin nimimerkkiä et joo älkää ihmetelkö koska läppärillä ei saa emoijeita<3 Mutta siis mulla olis yks juttu jonka Nuortennettiin vois tehdä: Deittipalsta nuorille. Semmonen palsta, joka olis lapsille suunniteltua nettideittailua, jossa vois esim ettii poika-/tyttöystävää. Onhan olemassa tietysti ”lasten tinder”, mutta en haluaisi että mun vanhemmat tietää että etin seurustelukumppania… Ja ne ei varmaan ymmärtäis että haluaisin tytön (oon siis ite tyttö)…

Et joo Nuortennetti please voitteko tehdä tän<3 Siellä olisi sitten joku yksityisviestihomma jossa voisi lähettää henkilötietoja yms

Kiitos jos toteutatte tämän<3 Olen aika varma että monella muullakin nuorella on sama tilanne kuin mulla :)

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos ehdotuksestasi! Saamme usein toiveita palstoista, joilta voisi löytää ystävän tai seurustelukumppanin. Ystävän tai oman rakkaan löytäminen olisi monelle todella tärkeää, joten ymmärrämme hyvin toiveen tällaisesta palstasta.

Tällä hetkellä emme kuitenkaan pysty luomaan palstaa, joka olisi varmasti turvallinen ja jossa jokainen olisi varmasti se, joka sanoo olevansa. Lupaamme kuitenkin pitää asian mielessä ja pohdimme, jos joku päivä tällainen olisi jollain tapaa mahdollista.

Sitä odotellessa ei auta kuin toivoa, että koulussa tai lomalla eteen tulee uusi, ihana ihminen, jonka kanssa synkkaa ja jonka kanssa voi alkaa viettää enemmänkin aikaa.

Iloa ja aurinkoa sinulle ja kaikille keskustelupalstan lukijoille!

Terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

I am very dumb 😌

Ihan kiva idea! Sen verran mä haluaisin vaan sanoa, että jos et oo valmis siihen, että joku tietää siitä, niin musta tuntuu, että sun kannattais oottaa vielä vähän tai tutustua johonkin tyyppiin IRL :)

Vibes🔥😬

Ihan muuten okei, mutta joitakin saattaa ahistaa?

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Moii kaikki!!
Itse haluaisin sellaisen alueen missä voi etsiä nettikavereita tai poika/tyttö ystävää. Sinne voisi aina kirjautua jos haluaa kaverin ja vois sitte keskustella kuvan tyypin Kaa.
Hyvää kesää kaikille 🌺💐💚🌴

Ok

Olisi kyllä hieman oudon näköistä katsella, kun jotkut lähettelisivät jotain rakkaustekstejä toisilleen KESKUSTELUPALSTALLA.

Jooh…

On siinä varmaan hyvä ajatus taustalla, mutta eikö ois vähän… no… outoa, että koko maailma pystyis halutessaan lukea teidän henkilökohtasia viestejä? Siis että kymmenet ja sadat ihmiset kattoo täällä vaan teidän kahden seurustelua? 😶 Ja sit taas yksityisviestit… jos nää viestit tulee tänne välillä viikkoja myöhässä, niin [osa viestistä poistettu] MIETTIKÄÄ, miten hidasta ja vaikeeta tää ois kaiken maailman yksityisviestien kanssa 🫥🫥🫥🫥

Vastaa aiheeseen: Hei Nuortennetti!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top