Siirry sisältöön
It’s just me…

Oon 12 vuotias tyttö, ja mulla on ihan hirveesti ongelmia. Esim. Oon masentunu melkee koko aja, tai sitten itken omassa huonees. Ei mulla oo kavereitakaa, ja äiti on ilkeä mulle. Nyt mielessä on [osa tekstistä poistettu] kaikkea typerää. En osaa puhuu kiltisti kenellekkää. Ajattelin että oon tullu äitiini. En kerro äitille mitää vaa salailen asioita ja se ehdotti et puhuisin ongelmistani tääl…

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”it’s just me”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Hmh…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top