Siirry sisältöön
YouknowthatIamanidiot

Mul on kans pömppömaha, mut ei tota juttuu. Tsemppii sulle ja muille, en osaa auttaa sori. Mut voisko joku kertoo et miten saa pömppömahan pois, en kestä sitä, kaikil on tiiät kyl millane maha ja sit oon mä jota kaikki kattoo inhoten eikä kukaa haluu olla mun kamu. Ärsyttää. Kai mä vaa oon nii paska monel taval. Voisinpa vaan kuolla, ku ei täst elämästä tuu yhtää mitää!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Onpa kurja kuulla, että koet olevasi vatsasi vuoksi huonompi kuin muut. Ymmärrän, että tilanne on sinusta kurja. Et kuitenkaan ole pelkästään mahasi, vaan sinussa on paljon muita piirteitä, jotka kaikki yhdessä tekevät sinusta juuri sinut. Millainen olet luonteeltasi? Millainen kaveri olet? Miltä naurusi kuulostaa? Entä miten silmäsi menevät, kun hymyilet? Osaatko olla kannustava ja tykkäätkö auttaa muita?

Viestistäsi saa sellaisen kuvan, että osaat tsempata muita ja olet auttavainen aina kuin vain pystyt. Luulenpa, että osaat olla tosi hyvä ystävä. Kun et keskity ulkonäköösi, voit nähdä kaiken sen hyvän, jota sinussa on. En usko, että sinäkään valitset omia ystäviäsi ulkonäön perusteella, vai mitä? Jos tunnet jonkun, joka haalii ympärilleen vain tietyn näköisiä kavereita, niin ehkä löydät muualta enemmän kaltaisiasi ajattelevaisia ja hyviä tyyppejä.

Toivon siis sydämestäni, että näet itsessäsi sen huippu hyvän persoonan, joka sinä olet. Seurassasi varmasti viihdytään etkä takuulla itse arvostele muita ulkonäön perusteella. Jos kuitenkin terveyteen tai ulkonäköön liittyvät teemat pohdituttavat sinua jatkossakin niin, että estävät sinua olemasta rennosti se, kuka olet, ja ne haittaavat elämänlaatuasi, niin ethän epäröi jutella niistä esimerkiksi terkkarille tai kuraattorille.

Voit myös soittaa meille tai tulla chattiin juttelemaan – molemmat palvelut ovat auki joka ikinen päivä eivätkä ne maksa sinulle mitään. Lisäksi meillä on nettikirjepalvelu, johon voi kirjoittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Muista, että olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet!

Lämpimin terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Housut ja maha

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top