Siirry sisältöön
….

Hei

Olen tyttö, jonka toinen vanhempi on ulkomaalainen, en viitsi sanoa tarkkaa maata, mutta Etelä-Amerikasta kotoisin.

Tästä johtuen olen vähän eksoottisempi kuin muut ja se harmittaa, koska tuntuu että minua ei pidetä kauniina sen takia. Omasta mielestäni olen ihan kaunis, mutta haluaisin hyväksyntää muilta ja tuntuu etten sitä saa. Inhottaa kun jotkut saattavat haukkua seläntakana manneksi tai joku tuntematon luulisi minua siksi ja sen takia ehkä joutuisin syrjityksi.

Häpeän juuriani todella paljon ja en ymmärrä (mitä olen netistä lukenut)miksi joku haluaisi olla tilallani. Minua ärsyttää että synnyin tällaisena.

Luin tänään lehteä ja siinä joku nainen sanoi että ”Elin yhteisössä jossa minua ei pidetä kauniina” tuntuu että minäkin elän tässä yhteisössä.

Tämän takia itsetuontoni ei ole ihan kohdillaan. .__.

Mo

Valitettavasti elämme maassa, jossa asuu surullisen paljon rasisteja tai muuten vaan typeriä ihmisiä. Toivottavasti uudet sukupolvet tulevat olemaan järkevämpiä kuin nykyiset. Älä häpeä sukujuuriasi! Me olemme kaikki samaa kansaa syntyperästä huolimatta. Me olemme ihmisiä ja kaikki erilaisia omalla tavallamme :)

Ps. Eksoottisuus on kaunista. Kateus on katkeraa.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Tosi ikävää, että koet näin.. Voisin aluksi vaikka kertoa, että pienenä kun leikin omia leikkejäni, leikin aina olevani puoliksi ulkomaalainen. Kuvittelin itselleni mustat vähän kiharat hiukset, ihan tummat silmät ja niin edespäin. Ai miksikö? Koska kaupungilla ne naiset jotka näyttivät siltä, olivat mielestäni kaikista kauneimpia. Nykyään en osaa määritellä niin tarkasti minkä näköisiä ihmisiä pidän ehdottomasti kauneimpana, mutta niinhän se on että hymy ja asenne näkyy todella paljon ulospäin! Säkin olet varmasti todella nätti tyttö, mutta huonolla itsetunnolla ja häpeällä (mielestäni turhasta!) saatat peittää kauneuttasi.. Uskalla olla sellainen kun olet ja ylpeä siitä!

Kuvasit itseäsi ”eksoottisempi” sanalla, ja sehän vasta onki hieno juttu! Mua ärsyttää välillä, kun oon vaan ”tavallisen näköinen tyttö” enkä erotu muista mitenkään. Ja tietenkin moni muukin asia ulkonäössäni, mut niinhän se menee, kaikissa meissä on hyviä ja huonoja puolia ja ainakin nuorella naisella usein on aika ruma kuva itsestään. Toivon että sä pystyt pitämään itteäsi kauniina etkä välitä vaikka jku joskus olisi ollut erimieltä. Sitäpaitsi, makuasioitahan nääkin vaan on.

Sun ei mun mielestä pitäis välittää mitä muut susta ajattelee sun ulkonästäs, mitäs väliä sillä muka on! Koska kuitenkin kelpaat juuri tuollaisena niille henkilöille jotka oikeasti välittävät sinusta, ja toivottavasti myös itsellesi.

Ja tottahan se on, että jotkut eivät pidä ulkomaalaisista, siitä ei päästä mihinkään, eikä siis ulkomaalaisen näköisistäkään. Mutta on myös ihmisiä, joiden mielestä ulkomaalaisen näköisimmät ovat kaikista kauneimpia! Sama juttu, kun joku pitää keltaisesta ja toinen ei voi sietää sitä väriä.

Iloista kesää!
-Sartsu

Kia – Verkk@ri

Moikka! Harmi että olet joutunut tuohon tilanteeseen! Mielestäni jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan ja erillaisuus on rikkaus! Ihmistä ei pidä ikinä määritellä ihonvärin tai ulkonäön perusteella! Sinun kannattaakin siis ajattella että on suuri rikkaus että et ole kokonaan suomalainen vaan sinussa virtaa etelä Amerikkalainen veri!Voit kääntä tämän kaiken positiiviseksi, jos joku joskus puhuu sinusta seläntakana hän on todennäköisesti vain kateellinen sinulle. Moni nuori haaveilee salaa että ei olisi kokonaan suomalainen vaan voisi sanoa esimerkiksi että on puoliksi amerikkalainen! Ole siis ylpeä juuristasi ja kulje pää pystyssä! Hyvää kesää! :))

:)

Moi.

Mikään erimaalainen vanhempi ei vaikuta siihen onko kaunis vai ruma. kaikki voi yhtälailla olla kauniita. Minun ikäinen tyttö on adoptoitu,hän on tummaihoinen ja kaunis (:

Mutta jotkut ihmiset ovat niin idiootteja että luulevat ulkomaalaisten olevan jotenkin erilaisia. mutta ei se ole niin, hekin niinkuin sinä ovat samanlaisia ihmisä kuin mekin. Älä huoli siitä että sua haukuttais. Koita unohtaa ne idiootit jotka sua saattaa haukkua. vika ei ole sinussa vaan heissä.

Ps. vastasin tosi aika myöhään mutta toivottavasyi se ei haittaa, hyvää loppu kesää sinulle! ja koita pärjätä (:

^-^

Hei, oo ylpeä siitä ettet oo ihan saman näkönen ku joka vastaantulija! Mun mielestä ainakin ulkomaalaset, etenkin etelä-amerikka ja aasialaiset on kauniita! Itse asiassa toivoin pienenä, että oisin esim adoptoitu ulkomailta… Ja joskus salaa vieläki:3

Sitä paitsi sillä ei oo lopulta väliä, ootko kaunis vai ruma. Mä ainakin pidän ihmisessä (ja itessäni) lopulta muista seikoista

minä

Ole ylpeä ja onnellinen siitä mitä olet!!! Älä välitä, vaikka joku olisikijn idiootti. sellaisia löytyy aina. Minä taas olen niin kateellinen sinulle. Minä myös olen toivoinut, että olisin vähän eksoottisemman näköinen. Sellaiset ihmiset ovat niin kauniita!!! :)

HotChocolate

Ainakin yksi tärkeä juttu mulle on harrastukset, ratsastus ja piano, piirtäminen, valokuvaus ja askartelu. Ne suuntaa ajatuksia muualle ja saa olla kivojen ihmisten kanssa tekemisissä ja sillon ujouskin unohtuu kun tekee sitä mitä tykkää tehdä.
Toinen on perhe, ihanat tukijoukot ihmis- ja karvakorvajäsenineen joihin voi luottaa ja kertoa vaikeammatkin asiat :)
Myös kristinuskosta saan paljon voimaa ja kun tietää että ei tarvitse yksin kantaa ongelmiaan vaan Jeesus kulkee vierellä, mikä voisi olla sen parempaa? Myös ajatukset saa muualle kun pohtii uskon ja miksei muitakin asioita ja mahdollisesti vielä keskustelee niistä jonkun kanssa.

Ilon aiheita on monia ja jopa auringonpaiste voi ohjata päivän uusille raiteille kun vaan antaa tapahtua niin :)

Pää pystyyn:)

Piirtäminen, laulaminen, maalaaminen, mettässä kävely/ juoksu, tarinoiden kirjottaminen, tanssiminen… Näitä on monia:)

allu

No mä saan ajatukset muualle, jos vaikka katon jotain hyvää sarjaa telkkarista. Seuraan kakkoselta tulevaa Uutta päivää ja ku katon sitä, ni keskityn yleensä kans siihen. : )

Vastaa aiheeseen: Huoh

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top