Siirry sisältöön
taru

Moi. Olen kohta 15-vuotias tyttö. Mä mietin paljon kaikkia asioita. Pystyn tekemään ongelman tai huolenaiheen melkein mistä asiasta tahansa. Mietin esim. tällaisia asioita : olenko oikeasti kiltti, kiero, julma, oma itseni… Mietin myös ihan outoja asioita, kuten jos työnnän mun silmiä jollain lihaksilla? niin onko se vaarallista, jos näenkin oikeasti ihan hyvin ilman laseja, mutta esitän vaan, että en näe. Onko tämä jotain vakavampaa ( joku sairaus? ) vai pelkkää huomion hakemista? Mä saan kyllä aika paljon huomiota. Vai onko tämä jotain tähän ikään liittyvää? Mulla on jonkin verran kavereita, mutta en ole niiden kanssa yleensä. Usein mä olen vain kotona. Vastatkaa, kiitti.

minusta sinä huolehdit liikaa. älä mieti sitä silmä juttua. minulla oli ennen ihan kauhea tapa miettiä kaikkia noloja juttujani ja mokiani.nykyään ongelmani taitaa olla se että leijailen koulussa ja kotona jossain pilvien yläpuolella…(=
ei ole yhtään ihmeellistä jos tässä iässä mittii kaikkia älyttömiä juttuja ja vertailee itseään muihin. se menee kyllä ohi. älä juutu kii siihen silmä juttuun ja jos näät oikeesti hyvin ilman laseja puhu jonkun aikuisen kaa voiko ne ottaa pois.

Vastaa aiheeseen: Huolestuttavat asiat?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top